feyzasmother baloglummm03 Oho onlar gibi niceleri yaşıyor dışarıda tecavüz edene katil olana ceza vermezlerken bunların çıkacağı belliydi göz boyamaca
Kadifemsii baloglummm03 adalet olsaydı bu kadar şiddet tecavüz cinayet olur muydu . Hiçbir olay şu polatlar kadar ses getirmedi hayret
morkelebekk54 baloglummm03 dilanim cikcacagi nerde yaziuo merak ettim bi magazinkusu diye hesap car ordan takip ediyorum bende ama oyle bisi yok diye biliyorum
elisa2705 baloglummm03 Ben diğerlerinin çıkacağını düşünmüyorum gizli bi tanık varmış o yüzden çıkamazlar bence bunlar yıllarca hapis alcak bence diğerlerini de suçlarının karşılığı kdar zaten yatmışlar diyorlar
Sksjsjjsks eylulcakir kara para aklama yokmuş o dosyadan beraat ettmısler ettıklerı için diğerleri de çıktı bılınmedık tanıklar varmış onların ifaedesı doğrultusunda da hareket ettıklerı için vergi ve Banu parlak olayından ötürü çıkamıyorlar büyük ihtimalle
morkelebekk54 Sksjsjjsks ama banu oarlak sikayetini geri cekti o dava o zaman bitmedi mi di geri cektigi icin yoksa kamu davasi mi ne oluyo o omu oldu o olau
Cennetkokulum___ baloglummm03 Adalet?! Hırsızlık yap vergi kaçır bir süre hapis yat sonra çık. Ne âlâ memleket. Hey güzelim Türkiyem hey. Sen bu hallere düşecek miydin?
amansallagitsin baloglummm03 bu ulkede cocuklara tecavuz edip elini kolunu salaya salaya gezen yaratıklara birsy uygulanmiyor onlar tabi cikarlar.
Sksjsjjsks morkelebekk54 çekti evet ama galiba mahkememi kabul etmedi savcılık mı orasını tam anlamadım karışık baya yani anlayacağın
sweet_mom_ eylulcakir kız mv vs hükümette kara para aklamayan yok daha geçen adamın 600 evi var tek kuruş vergisi yok