Marianne barbunyalikek cihazlar aynı mantıkla çalıştığı için görüntüler aynı, yorulmayan doktorların bakışı farklı olabilir.
Minel-inannesi barbunyalikek hicbir farki yok, sadece ozelde daha cabuk yaptirirsiniz, devlette uzak tarihli gun verebilirler.
barbunyalikek Uykusuz-annee gerçekten mi ? Ne farkı var özel de ultrason çektirdim de acaba ne farkı var 🥺
barbunyalikek Marianne herhangi Allah korusun kötü bir durumu oradaki ultrason doktoru görebilir değil mi ?
Uykusuz-annee barbunyalikek olur canım ben ikisinede gittim şuan özelde memede kitleden kaynaklı takip yaptiriyorum 6 aya 1 gidiyorum
Marianne barbunyalikek doktorlar her türlü görür, şüpheli bir durumsa başka bir doktorla da danışabilir. Bu normal.
barbunyalikek Marianne beni çok korkuttular ellediler kitle dediler elle hissederek. Ama ultrasonla bakan doktor bişey görmedi meme yapısı dedi. Bende acaba devlette meme adı altında usg cihazı daha mı detaylı diye merak ettim
barbunyalikek Uykusuz-annee rabbim bana sana bütün herkese şifa versin. Dermansız dert vermesin inşallah. Herkese şifa versin
Minel-inannesi barbunyalikek bilmem bizim burda ayri degildi 1sene kadar öncesinde ama meme usg tek odada cekiliyodu sadece, 1 operatörü var haftanin 1 yada 2gunune randevu veriyolardi.