minnoskonunannesi Herkese merhaba bebeğime hem anne sütü hem mama veriyorum emzirme sonrası günde 4 defa 60 cc ama bazen 20 veya 30-40 içiyor bazen 60 bitiriyor sinirleniyor doyup doymadğınu anlayamıyorum😞 bebeği 4 aylık olup hem anne sütü hem mama verenler ne kadar mama veriyorsunuz?
asellinaninannesiii minnoskonunannesi ay canım bende öyleyim. Emziriyorum bakıyorum doymuyor sanki sinirleniyor mama yapıyorum 60 cc ama 10 ml anca içiyor hiç içmiyor demekki doyuyorlarr memede damaklarini kaşımak istediği için sürekli emmek istiyor beninkii
mhndshnmm minnoskonunannesi dört ay için 60 cc az bence bende anne sütü mama şeklinde ilerledim dört aylıkken 100-125 cc aralığında içiyordu mamanın arkasında yazıyor zaten ayına göre kaç cc içeceği birde mama reddi olabiliyor dördüncü ayda bizimkinde de biz dönem oldu doktoru mamasını değiştirin tadına tepki gösteriyordur dedi değişince sorunda düzeldi
arzuy1711 Su sıralar atak zamanları canım Bi de dış etleri sertlesmeye başladı kasintilari var sinirleri ondan çiş sayısı yeterliyse doyuyordur
minnoskonunannesi asellinaninannesiii sizin de mi 4 aylık bebeğiniz ne yapacağız böyle bilmiyorum zaten kilo problemimiz var 😑
asellinaninannesiii minnoskonunannesi 3 buçuk aylık sutumun yetmediğini düşünüyorum hep mama yapıyorum ama 10 cc anca içiyor, bende şaştım kalktim ilk çocuğum olfugu için bilemiyorum pek 😁
minnoskonunannesi mhndshnmm 60 bile içmiyor ki anlayamadım valla ben 60 yapıyorum bazen britiriyor bazen de 30 içiyor bırakıyor. Bebeğiniz kaç kg
minnoskonunannesi mhndshnmm mamanın arkasında yazan sadece mama alan bebekler için ama biz anne sütünün hemen ardından açığı kapatmak için veriyoruz bi öğün olarak vermiyorum
arzuy1711 Nevsevmom evet bizimki de aynı doktoruna sorduğumda bu zamandan itibaren terinden atar dedi ben günlük iki çay kaşığı su vermeye başladım
mhndshnmm minnoskonunannesi ben sağıyordum sütümü tahmini 60 cc çıktıysa üstünü mamayla tamamlıyordum