Veramomm Bir kaç kere gördüm evimiz Bahçeli kedi, köpek kuş tavuk falan var bahçede pire olabilir mi bacaklarım ve ayaklarimi isrmis birşeyler sinek ısırığı gibi.
Veramomm Ogulluana evet zıplıyor bir iki kere gördüm bahçeli ev birde evi bahçeyi ilaclatsam bebek var gidicek yer yok
Veramomm Melodimm nasıl bir şey bite benziyor yada küçük sinek yavrusu gibi ama zıplıyor yani baktım biraz ama hiç Pireye benzemiyor birde pire gözle görülür mü ki ?
Sarikuzumalp Veramomm Bize de köyden koyunlardan gelmişti pire. Zıplar ve zor ölür. Isırdığı yer kaşınır. Görülür gözle pire minik sinek kadar. Ben lavanta kaynattım koydum her köşeye kokusundan nefret ederlermiş. Birde dip köşe süpürgeye çekin torbayı dışarı boşaltın çamaşır suyuyla da silin ben böyle yaptım hemen gitti.
Veramomm Melodimm evet canım aynı siyah çok küçük ama ben ne yapsam boş ev bahçeli kedi köpek kuş tavuk ne ararsan var onlardan gelecek yine 😤
Kayra_68_aksaray Veramomm zıplıyor sa pire dir arka ayakları diğer ayaklarına göre uzun olur ısırdığı yer çok kaşınır genelde kedi köpek keçi koyun gibi seylerde çok olur tüylü hayvanlarda