kaderbilge Kızlar organik ürünleri nerden alıyorsunuz? ek gıda için irmik vs kullanıp memnun kaldığınız bi marka var mı önerilerinizi bekliyorum 🌷
Wmavi kaderbilge ben hep og nin ürünlerini aldım sertifika li güzel ürünler irmik pekmezler zeytinyağı vs Trendyol da sayfası var
Ess92 kaderbilge og natural den tarhana, makarna vitmadan da tam yulaf ve tam buğday unlarını almıştım. hala da alıyorum. hiçbir sorun yaşamadım memnun kaldım.
asya343 kaderbilge OG naturel den aldım irmik pirinç unu tarhana vs memnunum hatta bitti sayılır çok işime yarıyorlar valla
Ozgurkaanmom kaderbilge og natural alıyorum izmitte 41 avm de mağazaları var oraya her geçişimde bitenleri alıyorum birkere trendyoldan sipariş geçtim bebe bisküvisini lakin mağazadan alınca farkettimki trendyoldan gelen farklı paket mağazadaki farklı paket sahte ürün olduğunu düşündüm bilemiyorum sonuçta çok sahte şeyler yapıp piyasaya sürenler var eczacım bile ordan bebek ürünleri alma dedi pişik kremi olsun şampuanı falan olsun acaba dedim bu damı öyle satıcısı farklı firmaydı çünkü
aycasil kaderbilge makarna lütfen kullanıyorum genelde. Cunkü gıda mühendisi bir anne hazırlıyor urunleri
bbbtt Og natural. Kendi websiteleri üzerinden alıyorum irmik çeşitli unlar tarhana makarna şehriye erişte ve bebek yemek tarif kitaplarını aldım hepsinden çok memnunum bebeğim kitaptan yaptığım tüm tarifleri çok severek yiyor hiç red almadık