Wmavi Şu yasima kadar hiç yaptırmadım 😀 öyle aman aman bişey yok cimxim de görüyorum cilt bakımı sonrası cildi ışıl ışıl oluyor siyah noktalar felan gidiyor cilt ferahliyor yoksa uncilucer abartmasimi 😂
gozleri_deniz1 Wmavi ben yaptırdım bıyık bölgesinden kararmadan dolayı cildim parlamış arınmış gördükçe mutlu hissettiriyor insana bence denemenizi tavsiye ederim
civcivoz Wmavi eger duzenli yaptirmayacaksaniz hic yaptirmayin derim Bir kere cilt bakimi temizligi yapildi mi sonrasinda cilt eskisinden de beter oluyor hep o bakimi istiyor yani
nnoktaa Wmavi hamileliğimden önce sürekli yaptırırdım. Psikolojik olarak insanı çok rahatlatıyor. Işıldayan bakımlı bir cilt.. hamilelikte ve sonrasında hiç yaptırmadım aaa yüzüm düzelmiş 😂 annem hep şey derdi yüzüne çok fazla müdahale ettiğin için doğalını bozuyorsun 😬
Wmavi gozleri_deniz1 normal kuaföre mi gittin peki yoksa epilasyon vs yapılan yerler mi gittiğim sürekli bı yer var ama mahalle kuaförü işte ne kadar iyi olur bilmiyorum birde bakımların adı vs var mı yoksa direk cilt bakımı diyorsun oar mi uyguluyor 😂
gozleri_deniz1 Wmavi güzellik merkezine gitmiştim kuaförler yapıyor mu bilmiyorum ben mutlu ayrıldım kararmam tekrar başa döndü ama düzenli yaptırmakta gerekiyor sanırım hatta arada yine mi gitsem diyorum 😀
Norveckizi Bu aralar gitmeyi dusunuyorum ama guzellık isleriyle ugrasan cildiye doktorlarının ofıslerıne. Guzellık merkezinde 5 seans yaptırmıştım ben cunku. Bok gıbıydı sonuc alamadım