goktugunannesii_ Kızlar merhaba 13 günlük bebeğim var ve bugün dikkat ettim sol göğsüm sağ göğsüme göre daha büyük ve dolgun sizce neden bilen var mı ve ikisini de aynı şekilde emziriyorum sadece biriyle ilerlemiyorum
miniksercedefne goktugunannesii_ nedenini bilmiyorum ama benimde öyle 6 yıl önce hamileliğimde sağ göğsüm büyümüştü sol normaldi. Bu yılki hamileliğimde de sol büyüdü esitlendiler
_Goktugunannesi__ goktugunannesii_ Zaten herkesin bir göğsü diğerinden büyüktür bunu sadece emzirme döneminde daha net anlıyoruz benimde aynı şekilde sol daha büyük ve dolgun sağa göre
Ardenaden goktugunannesii_ orayi tam bitiremiyordr bnmde oyleydi sag yumusacik olur emince solda hep bi sertlik kalirdi iyice emzirdim.bign ust uste o emmeyi verdm gecti
goktugunannesii_ Ardenaden ya bir de dün akşamdan beri kakasını yapamıyor baya zorlanıyor bir de burnu tıkalı ne yapmalıyım
[silindi] goktugunannesii_ burun tıkanmasına da ya fizyolojik serum ya da bulunduğu odaya kesilmiş ve üzerine karanfil batırılmış soğan. Nefesi baya iyi açıyor
Ardenaden goktugunannesii_ kualk çöpünün ucunu zeytin yagina batir azcik popo deligine sookup çıkart yapar kakayi.burnunuda serum fizyolojik sıkıp sık sık burun aspiratörüyle cekin