Dunyams 2.5 aylık kızım çişini az yapıyor bezi şişmiyo ve çişinde turuncu pembe renkler oluyor korktum kötü bişey midir acaba
Berfin4720 Dunyams benmde kızımın 2 hafta önce böyle bi durumu oldu götürdüm temiz çıktı tahlilleri yeterli sıvı almadığı için oluyormuş
Ruveydaa Dunyams Susuz kalmış olabilir canım. Emiyor mu az mı emiyor ya da mama içiyorsa mama az geliyor olabilir ? Havalar sıcak malum daha fazla sıvıya ihtiyacı var bebişlerin
FerideDeniz Dunyams yetersiz beslenme veya sıvı kaybındsn oluyor. Havalar çok sıcak. Neyle besleniyor bebeğiniz?
Begm_i Dunyams ürat kristali onlar. İdrar yolu enfeksiyonu yoksa eğer susuz kalmış, havalar çok sıcak emiyorsa sık sık emzirin yoksa içtiği su miktarını artırın.
Dunyams Berfin4720 peki ne yapmam lazım havalarda sıcak emziriyorum mama veriyorum ama yine öyle oluyor
Berfin4720 Dunyams benm kzımda yaz ayında doğmuştu ve yeni doğduğu zaman doktoru mamadan sonra bi kaç damla su ver demişti siz bence bi doktorunuza sorun ve daha sık verin mama ve sütünü yeterli beslenmiyor belkide
Beyzaveduru Yeterli sıvı almadığı veya yeterli beslenemediği için olur. En yakın zamanda doktora götürün. Bol bol emzirin
eddaa1 Sık emzirin mamayı artırın, sodyum değeri artıyor müdahale edilmezse. Benim oğlum 1 haftalıkken oldu uzun süre sodyumun yüksek olması tehlikeli birşey mamayı ve besleme sıklığını artırın
kiymttt00 Dunyams kontrole gittiğimizde doktorum idrar rengini sormuştu eğer pembe turuncu renk gelirse dikkat et şu aralar salgın var demişti
prensannesiiiiiii Dunyams benim oğlumunda bezi böyleydi bezden kaynaklı dedi doktor ama sen sık sık emzir dedi bezde kristallesme oluyormuş sanirim
suheyla92 Dunyams susuz kalmis demek daha cok emzirin mamayla besleniyorsa mamadan sonra biraz su verin doktorunuza danisin tabi once