Kopruden_Once_Son_Cikis Temizliğe başladınız mı kizz😄😄 biz sabah erkenden uyandik ya artık oğlum sabahın köründe uyanmaya başladı çok şükür diyorum😊😄 bende elime hortumu alıp evi temizlicem hiç uğraşamam sil süpür ne ya bitane kova alacaksn köpürecek baya😅
gencmom_ Kopruden_Once_Son_Cikis temizlik işini dün hallettik şimdi Bi e bebek ordan da gratis yapıcam Saçımı boyıycam 🤣
miamia Kopruden_Once_Son_Cikis günaydınnn ben de dün bütün evi silip süpürmüştüm koltukları silmiştim. Gece yatarken kolum kalkmıyor ama ev tertemiz oldu dedim. Sabah canım oğlum erken uyandı babasıyla oynarlarken babası uyuyakalmış. Üstüne bir de canım kocam geceden kuşlara yem koyup paketi sehpanın üstüne koymuş. Oğluşum da bütün paketi evin içine yaymış gözümü açtığımda bizim yatak bile yem içindeydi. Şimdi tekrar temizliğe başlicam 😂😂
sek_kahve Kopruden_Once_Son_Cikis geçen hafta detaylı temizlemiştim, 3 gündür de çamaşırla uğraşıyorum. Bugün artık evi derleyip toparlarım, maaş da yattı buzdolabı boşalmıştı onları hallederim sonra da abbas yolcu ahsj
Kopruden_Once_Son_Cikis gencmom_ ya bende tam tersi dün saçımı boyadım geçen gün lcw bide e bebek sonra gratis hahahaj😄😄