sinemo6 Kızlar selam başlıkta da okuduğunuz gibi gündüz uyutuyorum 20 dk sonra uyanıyor geliyorum tekrar uyutuyorum yine 15 dk sonra uyanıyor. Bu 4.ay atağımı yoksa sıcaklardan mı anlayamadım gece pek böyle yapmıyor 3 4 saat uyuyup emmeye kalkıyor. Var mı böyle bizim gibi olan ?
melamu sinemo6 sıcaklardan bencede zaten 4 aylık olmuş sürekli uyumaz biraz oyun ister yorulmak ister iyice oynayıp yorup uyutmyı dene serin bi yerde ama tabi gündüz yine en fazla 1 saat uyur benim ki 2 ayı geçti uyanınca oynatıyorum sonra doyurup uyutuyorum gün içinde 3-4 kere uyuyor böyle
kaderbilge sinemo6 bizde öyleyiz sıcaktan öyle canim bugün klima almadık ama pervane almıştık onu açtık 2 3saatir uyuyo
tgbayksn sinemo6 yeni 3 aylık olduk aynı biz de öyleyiz. Arkadaşlarımdan da 4 6 aylık olanlar var onlar da aynı şeyi söylüyor. Muhtemelen sıcaklardan. Bide 4.ayda uyku gerilemesi var onla da birleşmiş olabilir. Çabucak atlatırsınız inşallah
sinemo6 kaderbilge bizim evde de pervane var ama zaten sadece zıbınla yatıyor onu açarsam çarpar mı diye korktum
Badebaby sinemo6 son 2 gündür bizde aynıyız evimiz serin bizim ama 4 ay atağı sanırım uyumakta zorlanıyo
seymavmustafa Bizde durumlar aynı düzenli uykusu olan bebeğim 4. Aya girer girmez uyumamak için direniyo tabi sıcaklarda etkili bu durumda 🫠
sedefyldrm0106 sinemo6 benim oğlumda aynı ya gündüz uyutuyorum 15 20 dakika içinde uyaniyo geri sonra 2.5 saat uyanık kalıyor uyutunca yine aynı 20 dakika bile sürmüyor
KaosSever sinemo6 6 aylık olmasına 4 gün kaldı. Üzülerek söylüyorum 3 buçuk aylıkken uykuları bozuldu hala aynı 🥲