Mrvsmt2502 Kızlar kızım bayramda illaki şeker görüp isteyecek hem onu üzmemek hem kendimi yıpratmamak adına ona bayram şekeri hazırladım sizede fikir olsun
momysdefne Mrvsmt2502 teyzelerle bayram sekeri savaşı baslasın🙂↔️🙂↔️ gecen seneki bayramlarda cok kücüktü ama bu sene büyük muhtemelen her yerde eline seker çikolata tutusturcaklae. fikir de iyiymis
Mrvsmt2502 momysdefne aman yesin nolcak diyenlere ne diyeceğimi düşünüyorum bende 😂 geçen sene evde şekersiz kurabiye yapıp koymuştum ama çikolataya benzemediği için yememişti bu sene bunları denedim hazırlarken beğendi inşallah bayramda da bunlarla geçiştiririz 🤗
momysdefne Mrvsmt2502 çat pat ağzına geleni söyle ben öyle yapıyorum 😂 ay bende almıstım bunlardan bayılmamıstı ama yemisti bizde alırız artık
Mrvsmt2502 momysdefne barın tadı biraz garip ama züberinki iyiydi 😃 söyleyince anlasalar söylerim ama anlayacak insan değiller o yüzden ben böyle uygun görüyorum deyip geçeceğim sanırım 😂
Mrvsmt2502 gencmom_ hadi ya siz ne koymuştunuz 😃 hazırlarken beğendi kızım ama bayramda seçenek çok olacak önden bunu tutuşturmam lazım eline 🫣
momysdefne Mrvsmt2502 hippinde böyle barları var bana kalsa onlarınds tadı güzel değil ama kızım baya cok seviyor onları
Mrvsmt2502 momysdefne damak tadıyla alakalı sanırım ya 😃 bide hipp i deniyelim bunu çok sevmedi başka seçenek olmayınca yedi