vaveyla__ Göğüsüm geceden beri taş gibi, duşta sağmayı denedim olmadı, sağma makinem var onunla denedim 10cc anca çıktı Napabilirim ? Çok rahatsız ediyor ? Mastite çevirir mi ?
mombarbie_ vaveyla__ süt kanalı açmak için mesajlar var YouTube dan izleyin duşta sıcak suyun altında yapın sagimida aynı şekilde duşta yapmalısınız bebisiniz bosaltamiyorsa mastite cevirebilir
Prensesin_Annesi_ vaveyla__ Bi hastaneye gidin gerek görürlerde hastanedeki makineyle sağıyorlar ordakilerin cekim gücü daha fazla
Boublee vaveyla__ benimde aynı oldu havluyu yakacak derecede ısıtıp mememin üstüne koydum 10 dakika sonra bebek yağıyla da 10 dakika masaj yaptım ve makine ile sagdim düzeldi ama o süt bebeğe verilmez enfeksiyonlu süt dediler bana bende dökmüştüm doğru yalan bilmiyorum bebeğe vermeye korktum ama düzeldi bu dediklerimi yaptığımda zaten sıcak uygulandığında sütün akmaya başlıyor duş fazla fayda etmedi bana havluyu ısıtıp koyunca çok daha hızlı sonuç aldım
gncglozclk vaveyla__ mastite çevirmesin kuzum yarım saatte bi 20 cc de cıksa sag her hafta mastıt oluyorum gına geldi vallaha 🤦🏻♀️ ben çözüm yolu bulamadım canımdan can gidiyor 4 gun oldu kac kere dusa gırdım elle suyun altında sagdım yok anam yıne aynı bugun biraz biraz açıldı hayır bıde ateslenıyorum sıtma tutuyor cok kotu ya genel cerrahiye gıttım sabunla ılık suyun altında msaj yap dedı sıcak onerilmiyor süt daha cok asag iniyor sıcak suyla daha cok tıkınmaya yol acıyor soguk kompleks yapabılırsın 💕
GizemCtly Sıcak kompres yapabilirsin süt kanallarını açar rahatlatır, bol bol emzirmeyi dene, duşta elle sağım yapabilirsin ben böyle olduğumda benim çok işime yarıyordu umarım sana da iyi gelir ☺️
MoonCrystal gncglozclk benimki sıcakla düzeldi ama😄 bence sıcak ve soğuk ikiside işe yarıyor. Soğuk için buzdolabına lahana koyup onla denenmeliymis. Ben bir günde geçirdim ama dediğim gibi sıcak ile masaj ve genelde o göğsü enzirerek
MoonCrystal vaveyla__ Duş al Sıcak baya baya sıcak bir bez ya da havluyu koy göğsüne Elinle emzirirken bile masaj yap Sıkça sert olan göğsü emsin bebiş
gncglozclk MoonCrystal lahana da denedim benim kızım emmedi hıç 5 aydır sagıp veriyorum ondan oluyor surekli 🥹
1bebe1kedi vaveyla__ sıcak kompres yaparak sağım yapın miktarın kaç çıktığı mühim seüil6süt kanalınız açılıp o sertlik rahatlasın yeterli. Sağımdan sonra da göğsünüzde buz gezdirin. Sıcak kompres ve sağımla gevşeyen kanalların kendini toplaması lazım yoksa tekrarlar.
ynstlha Eğer tıkandığı için süt kanalı bu yüzden ağrıyorsa memenizin ucundan tutup bir kaç kere sallayın hemen geçecektir ama iki elinizle tutun biraz ağrılı ama sonrasında çok rahatliyorsunuz
maybeybi vaveyla__ biraz saçma gelebilir ama ben ne zaman yere doğru eğilsem kanallar açılıyor ve iki göğsümdende kendi kendine sürekli süt akıyor. Sıcak duş, duşta masaj, ve en önemlisi emzirirken ya da sağım yaparken bir elim sürekli göğsümde parmaklarımla masaj yapar gibi göğsün her tarafını uyarıyorum
happyysmomm vaveyla__ ilk zamanlarda bende de olmuştu sıcak suyla bezi yıka sık göğsüne koy canım sürekli tekrarla yumuşayınca da sağım yap hastanedeki makineyle sağdır gel elinde olmuyorsa bir de bebeğini sürekli emzir