dyg9 Tayinimiz çıktı araya torpil koyduk adam dedi siz aynı yerinizde kalacaksınız yazı gönderme olmadan siz kesin orda olacaksınız dedi böyle bişey başına gelen var mı nasıl oluyor dilekçe mi gelmesi lazım ve ne zaman gelir ki doğru mu yalan mı konuşuyor bilmiyoruz burdan ilişik kesicez ay sonu hala yazı gelmedi sizin işiniz oldu diyor ama
bana1cocukyetti dyg9 Valla bir asker eşi olarak çoğunluğumuzun torpili yok ki buna yorum yapabilelim. Olsaydı da kimsenin vebaline girmeyi kabul etmezdim şahsen. Ayrıca soru için pekte doğru yerde değilsiniz.
ada00 dyg9 ne bilgim olacak benim hayatımda torpille bi yere gitmedim, kul hakkı zaten inşallah torpil yapan herkesin torpili olmaz herkes hakkıyla çalışsın başka bisi demiyorum torpilciler yüzünden onca asker polis mesleği bırakıyor adamı olan iyi yere geçer olan garibana olur
seninbenimlederdinne_ ada00 Bizde başkalarına torpil yapıldığı için heyet raporumuz olmasına rağmen keyfi kabul edilmedi aile götürülemez yere gidecek dilekçe verip dava sonuçlanmasını beklemeye kalkıcaz ve ben belkide tedavime eşim olmadan devam edicem mahkemeye vericez bunlarla uğraşacağız. Hep böyle torpil yaptıran şahıslar yüzünden biz hakkımızı kullanamadık kullanaak bile geç kullanacağız..
dadmom1 dyg9 Allah bilir mesleğe de torpille başlamıştır eşimiz. İnsanların hakkına girerek. Bunu buraya yazmanız… İsminiz açık olsa sizi şikayet ederdim.
ebebe dyg9 milletin hakkına giriyorsunuz Herkesin gitmek ya da gitmemek istediği yerler var. Ben size hakkımı helal etmiyorum şahsen.
hunilimomy dyg9 dağ tepe gezenlerin hic cani yok mu bravo yani gerçekten bide yazmışsınız rahat rahat
Sksjsjjsks dyg9 bunu buraya yazmanız ne kadar mantıklı biz nerden. Bilelim eşin daha iyi bilir ve artı herkes saldırmış torpiliniz olsa eşiniz gelse dese hepnız sevinir yapsınlar dersiniz doğru bir şey olduğunu demiyorum Bizimde hiç bir zaman olmadı Benim de eşim asker olmasında nasip nereyeyse biz oraya gideriz de ama bu kadar lincte hasetlikte var Allah’a havale edin köşeye çekilin siz de böyle şeyleri bu sekıl platformlara yazmayın bence kimse babanınızın oğlu kızı değil acımaz böyle :)) haklı olarak
seninbenimlederdinne_ Sksjsjjsks bunun hasetlikle ne alakası var?! Emin olun isteyen nir şekilde torpil bulur yapmayan gerçek insanlar var yani! Ben mesela başkasının torpli yüzünden tercih dışı bir yere atandım ve tedavimi eşim olmadan devam edicem psikolojik olarak beni düşünebiliypr musun? Mahkemeyle uğraşıcam gerek var mı?? İşin ucununun sana dokunmadığı çok belli.
Mrvsmt2502 Sksjsjjsks ne alaka hasetlikle sadece kul hakkı biliyoruz hanımefendi. Evlenmeden kaç sene pomem e hazırlandım torpilimde vardı ama ben haram para yiyemem dedim reddettim. Şuan ev hanımıyım ama zerre pişman değilim girip birilerinin hakkına girmektense atanmamayı tercih ettim.
aura_meselesi_bu_sekerim Sksjsjjsks saldırmış torpiliniz olsa eşiniz gelse dese hepnız sevinir Kendi adına konuş kadin ! Kendi fikrini burada kimseye empoze etme. Ben burada 1 tane torpilli post görmedim
ada00 seninbenimlederdinne_ Allah yardımcınız olsun Kimsenin hakkı kimsede kalmasın hersey adetletli olsun torpille bi yere gelenlerde elbet layikini merhaba bulsun
Sksjsjjsks seninbenimlederdinne_ Sizi anlıyorum ben doğru olduğunu dememısım farkındaysanız yazım da buraya yazmasında yanlış demısım helal değil zaten bizde istemediğimiz yerdeyız yani çoğu yazan saldıran diyorum yapan yapıyo kadın akıl edmeden yazmış buraya kocası yapmış oda onunla çekiyor artı yazmakla linçlenşyor herkes haklı olarak yazmışım
Sksjsjjsks seninbenimlederdinne_ bu arada geçmiş olsun Allah şifanızı versin maksadım sizi üzmek değil Allah yardımcınız olsun kul hakkına girenlerden de hesabını sorsun 🙏
Sksjsjjsks Mrvsmt2502 👏👏👏 tebrık ediyorum benımde 3 yıl müzik öğretmenliğine hazırlandım torpıllı herkes girdi ben kaldım akrabalarımz vardı mınnet bile etmedim bende evımde açıktan okuyorum pısman değilim hasetlıkten kastımı anlamamışsınız yapanlar her türlü yapıyor bu bayan Tonga’ya düşmüş gelmıs bunu burda diyor herkesin da bır şekilde saldırması çoğu da yapanlar da vardır diye diyorum üstüne alınan alınıyor helal değil kesınlıke kımsenın hakkı buraya yazmasının başlıca yanlış olduğunu belırtımişm zaten
aura_meselesi_bu_sekerim dyg9 Tayinimiz çıktı araya torpil koyduk adam dedi siz aynı yerinizde kalacaksınız yazı gönderme olmadan siz kesin orda olacaksınız dedi Araya torpil koyduk demeye utanmadın mı ? İns araya. Giren bir torpille YENİ GÖREV YERİNDE ESİNİN NE İS YAPTIĞINI HATRLATAN görev amirleri çıkar karşısına… Ve ins bir Torpille esin icra ettiği mesleği bırakır bir fabrikada huzur içinde tayin derdi olmadan işini yapar 🙏😊
belinayyyyyy aura_meselesi_bu_sekerim aura_meselesi_bu_sekerim birde bu kadar linçte hasetlik var demesi 🤦♀️🤦♀️ @"
Sksjsjjsks aura_meselesi_bu_sekerim var diyen olmadı zaten yaptıkları yanlış üstüne niye alındın ki sen şimdi ortaya attım sen kaptın lafı kadına doğru olmadığını söylüyorum zaten benim de eşim asker hiç bir zaman torpil işine girmedik Allah da nasip etmesin ama bu benim düşüncem yazanların hepsi demedım bir çoğu dedim :)
belinayyyyyy dyg9 bir asker eşi olarak yazınızı okuyunca çok sinir oldum gerçekten pes yani torpiliniz olsun hep iyi yerlerde kalın olanda bizim gibilere olsun birde iyi birşeymiş gibi soruyorsunuz acaba doğrumu söylüyor diye 👏👏👏👏