sporcuanne14 Bebeğim bir buçuk aylık doğduğundan beri toplasan en fazla 5 dk memede kalıyor oda savaş vererek her yolu denedim silikon uç meme ucuna pekmez aklınıza ne gelirse hepsini denedim🥺 sonra fark ettim ki sütüm yeterli değil bir ara çok vardı şimdi iyice azaldı bu arada mamada veriyorum ama günde toplasan 180 cc geçmez sağımda yapsam süt gelmiyor iyice göğüslerim ağrıyor kilosu da sınırda mamayı artırayımmı üzülüyorum aç kalsın istemiyorum
Elistos1 sporcuanne14 emzirme danışmanlığı almış biri olarak size sütünüzü arttırmak için sağım yapmayı öneririm. Elektronik pompa ile günde 314 kere 15er dk sağım yapın ve ekstra olarak keçi sedefi otu var onu günde 2 kere demleyip için ve eğer sütünüzün yetmediğini düşünüyorsanız mama verin çocuğun aç kalmasından iyidir. Ayrıca son olarak belki açlıktan değil gazdan yapıyordur?
Lilybaby sporcuanne14 bebek aç kalsa ağlamasından hayata devam edemezsiniz. Yetmiyor diye düşünmeyi bırakıp mutlu olursan bebeğinle sürekli temas halinde olursan dengeli beslenip genelde protein ağırlıklı bol uyursan suyu çok içersen sütün bebişine yeter. Rahat ol sakin ol mutlu ol 😘
ahmethamza sporcuanne14 şu süt meselesi bazılarımızı ne kadar zorluyor ya. Bende çok uğraşıyorum oğlum 120 içiyor bende max 80 çıkıyor. Bazen hiç yok 20 çıkıyor. Habire bisey ye o iyi bu iyi 95 kilo oldum. Doğum sonrası 74 e düşmüştüm 4 ayda bir sürü kilo aldım. Hamileyken bile bu kadar almadım. Biri der sağın biri der sagmayin bebek zaten emiyor. Emzirme danışmanlığı bende aldım. O dönem gerçekten arttı da. Şimdi onlar da fayda etmiyor. Ot çöp içmekten midem bağırsaklarım çok agriyomus ben de sezeryan ağrısı içimde bisey kaldı diyodum. Hepsini kesince geçti. Kan verip süt hormonuma bile baktırdım hepsi normal ama anormal olan miktar. Yapacak bsiey yok. Bazen gün boyu mama Bazen de mamayi destek kullanıyoruz.
sporcuanne14 Elistos1 gaz sıkıntısı önceden vardı damla ile azalttık çok şükür sağım da azalıyor düşüncesi var bende
Elistos1 sporcuanne14 yok hayır sağım tam tersine sütünüzü arttırır danışmanlıkta özellikle sağıma önem veriyorlardır takviyeler dışında sizde sütünüz sağıma gelmese bile sağın emin olun 1 hafta olmadan farkedecektir
saslan sporcuanne14 ben de emzirme danışmanlığı almış biriyim. Meme ne kadar çalışırsa beyne o kadar süt üret diye mesaj gider :) miktara takılmayın, fırsat buldukça sağım yapın :) bebek istedikçe de emzirin, bir süre saatlere takılmayın. Ben 45 dk da bir emzirdiğimi biliyorum ancak böyle böyle arttı. 6.aya gelebildik şükür, gittiği yere kadar :)
bisakinol sporcuanne14 merhabalar benim bebeğim 11 aylık şuan ben dereotu yediğim hergün sütüm fazla oluyor yani ben bir tek dereotu yediğim günlerde sütümün çoğaldığını farkettim denemenizi tavsiye ederim üzerine limon sıkıp yiyorum. Ama bence bilinçaltına sütüm artacak fikrini yerleştirin herşey zihinde bitiyor ♥️
bisakinol sporcuanne14 sağım yapmak herzaman sütü artırır power pumbing yöntemi ile sağım yapın. 20 dk süt sağın, 10dk dinlenin, 10dk süt sağın, 10 dk daha dinlenin ve son kez 10 dk daha süt sağın. 3 gün boyunca günde 3 kez bu metodla süt sağmanın, süt miktarınızı arttıracağı söylenir
ftmklcaydn Sütünün miktarına bakma sağarken psikoloji çok etkiliyor😔her sabah tahin pekmez kuru dut ye bestlak damla bolll su dinlenme uyku pozitif olmaya çalış bolca bebeğinle temas