yaseminkarabulut 4 ay önce sezeryan oldum ikinci sezeryan dı ve 1 ay önce de apandis ameliyat oldum ve bu ay reglim 3 gün geçti korkmaya başladım hamile olursa m bir ameliyat daha kaldırmaam gibi geliyor 😕😕
Cigdemom yaseminkarabulut zaten bu ayda hamile kalırsanız çok zor doğurmak daha yaralar iyileşmedi aynı korku bende de var ikinci seseryanı 3 ay önce oldum adet bitince ilişki oldu prezervatif yırtıldı 2 gün kaldı adetime korku ile olmayı bekliyorum
Handeeeeee yaseminkarabulut 4 ay önce sezaryen 1 ay önce apandisit ameliyatı olup çocuk yapma eylemini gerçekleştirecek zamanı ve azmi nerden buldunuz ya ahahahah
yaseminkarabulut Cigdemom siprail taktıracagım zaman gün bile almıştım doktordan acil apandis ameliyatı oldum ve kaldı şimdide bayram giriyor bi gidemeden doktora birde bu gecikme oldu kafam allak bullak
yaseminkarabulut Cigdemom hayır eşim korunuyor ilk çocuğumdan sonrada 3 sene kendisi korundu 3 seneden sonra isteyerek ikinciye hamile kalmıstım
yaseminkarabulut Handeeeeee eşim hala korunuyor ama ben misal acaba her kadının düşündügü gibi düşünüyorum bunda alay konusu olacak bir şey yok evli bir çift olarak doğal birşey zaten birliktelik yaşamak
Handeeeeee yaseminkarabulut haklısın doğal tabi de hem yeni doğum yapmışsın hem de üstüne ameliyat olmuşsun bence üstüne bir de hamile kalma stresi yükleme kendine
yaseminkarabulut Handeeeeee kadın olmak her haliyle çok zor eğer kadınsan hayattaki bütün sitres ler üzerinden geçiyor malesef teşekkür ederim 🙏