elisa2705 Kızlar merhaba bayramda ailemle birlikte bu istanbulda Çatalca’da olan flamingoköye gideceğiz kahvaltılı hayvanat bahçeli biyer giden varmı aranızda ..
bal_cocuk elisa2705 merhaba catalcada yazlıgımız var baya hakimim o bölgeye. Flamingoköy önermem onun yerine antikköy var kahvaltısı da güzeldie cocuklarla vakit geçirmekte eglenceli. Onun dışında ters ev var oranında kahvaltısı güzeldir ve ailecek oturabileceginiz çardaklar vardır. Bir kaç kez gittim flamingoköye hizmetten çok para odaklılar kahvaltıya gittiginizde kapıda alıyorlardı ödemeyi dedim ne oluyor. Mesela baska bi zamanda cay kahve icmeye gidelim deseniz almıyorlar tuaf bi yer
pinarsancakli Çatalcada Dedo ila Nano’nun Köy’ü diye bir yer var yeni bi yer kendi malzemelerinizi alıp piknik yapacaksanız tavsiye ederim dere ve ormanın ortasında çardak barbekü salıncak hamak vs var
elifguven Biz eşimle gitmiştik flamingoları hiç bu kadar yakından görmemiştim çok beğenmiştim fakat çocukla gitmedim ama çocuğa hitap eden çok bir durum yoktu kahvaltısı açık büfeydi ama verdiğimiz paraya değmişti o zaman brunch şeklinde yapmıştık hemen hemen herşey fazla fazlaydı
ceren2605 elisa2705 cocuklugumdan beri giderim insallah memnun kalirsiniz bayram zamani nasil olur bilemem ama 🥰
bal_cocuk elisa2705 yani inanın Çatalca sosyal tesisleri bile flamingoköyden daha güzel 😂 biz bazen 100 yıl parkı var catalca da vadi sosyal tesis gidip oraya normal bir kahvalto yapıyoruz ordan antikköyr çay kahve içip hayvanları görmeye gidiyoruz.
pserenity elisa2705 eskiden gitmiştim orda sadece flamingolar var başka hayvan yok ama antikköyde çiftlik hayvanları var at binme falan orayı önerirm
Zhra78 elisa2705 gittim aaasla güzel değil para avcısı kahvaltıda peynirler kuru poğaça börek ayyynı taşş gibiydi asssla gitmem aşırı acıdım verdiğim paraya ve temiz bşr ortam değil pis