goncarda Kızlar sezeryan dikiş iziniz ne zaman geçti? Yani tamamen gitmiyo iz diye biliyorum ama bu kırmızı görüntü ne zaman beyaza döndü ya da geçmesi için neler kullandınız?
Prensesin_Annesi_ goncarda Doktorum hastaneden cıkarken sadece sarı kantoranyapı sür demişti iyide geldi tavsiye ederim
atabey777 goncarda siliskar jel önerdi benim doktorum ama çok pahalı geldi krem ben almadım kantaron yağı süreceğim
zeynephzl Hakiki zeytin yağı sürdüm hamileyken de hamilelik sonrası da 2 ay içerisinde sadece iz kaldı
hzll41 2 yıl olacak benim ama çok kısa zamanda geçti incecik bir çizgi var rahatsız etmiyor hiç belli bile olmuyor herhangi birşeyde kullanmadım doktorum sağolsun 🙏🏼
yaseminkarabulut goncarda beyaza dönmez 4 ay önce sezeryan oldum ikinci sezeryan ikisindede aynıydı gecmiyıe cilt yapısından demişti doktor bana
goncarda Bana da contratubex diye bi jel önermişti doktorum bir ay falan düzenli kullandım ama çamaşırda pul pul leke bırakıyodu bi de bebişle uğraşma deri derken devam etmedim 5 ay olacak hala aynı