almilacansu 1 yaş kontrolünde b12 fazla çıktı doktor sorun yok diyor ama anne olarak endişeliyim daha da yükselecek diye korkuyorum.. böyle bir sorunu olan var mı?
amansallagitsin almilacansu merak etmeyin duser. Hayvansal gidalar cok mu tuketiyor yada siz emziriyrsnz b12 kullanyr msnz
Ecemsultan almilacansu 9 aylık kontrol de bizimki de yüksek çıktı. doktor 3 ayda bir getir bakalım kontrol edelim. düşer dedi
hallooo almilacansu benim.kiziminda yuksek cikti kusma var diye gittik referans 200 diyor bizimki 305 ..kizima cok.duskunum.surekli.annecim iyimisn diyorum.kafayi yedim
almilacansu amansallagitsin hayır kullanmıyorum ben bebeğim her sabah yumurta yiyor ama yoğurtla birlikte yiyor neredeyse her yemeği yoğurtla yer sanırım o yapıyor
amansallagitsin almilacansu yok yogurta b12 yok. Kalsiyum alir. Hayvansal gidalr cok tuketince genelde b12 yukselir ve bazen sonclarda yanlislik olablyr.
almilacansu amansallagitsin internetten baktığımda yoğurtta var diyor ama yumurta her gün yer bir de yoğurt arada da tavuk ve kıyma onlar da çok aşırı değil aslında
Bet25 Heymissbon merhaba benım kızımın 1260 cıktı doktora salı gunu gösterıcem kötü yanı varmı yukseklıgın
Heymissbon hallooo 200 alt sınır.. 200un alti dusuk kabul ediliyor.. degeri normal size yuksek oldugunu kim soyledi? Yani bu kadar evham normal degil bence
Heymissbon Bet25 merhaba.. benim çocukların 1 yil falan 1000in uzerindeydi sorun olmadi.. suan 900 civarı.. hala sorun olarak görmüyorlar