Aselsmommy Tatil yapmak dinlemek istiyorum ama daha çok yorulacağım onu da biliyorum 😂 eşim villa bakalım diyor ama gene her şey bana bakacaksa niye gidiyorum ki tatile otellerde maşallah yani fiyatları gördükçe şok geçirip durdum sizler yazı nasıl değerlendireceksiniz belki bana da fikir olur 😊
Lolik Aselsmommy önce annem kız kardeşlerim ve kuzenlerim bir ekip kız kıza gidicez . Yaz sonu bir çift arkadaşımızla da ailecek villa kiraladık fethiyeye gidicez , bu yaz dolu dolu geçicek inşallahhhh
Feridece28 Aselsmommy Giresunluyum, bizim burada tatil fındıktan sonra yani ağustosun sonuna doğru başlar dkkdkd fındıktan sonra rabbim nasip ederse Nuhun Gemisine gideceğiz 4 gece 5 gün evladımızla🌺
myarenb Aselsmommy 5 gece 6 gün otele gidicez heryer uçmuş gerçekten, uygun bi yer buldum fazla beklenti olmadan gidicez, hiç gitmemekten iyidir 😂
BuzluKahve Aselsmommy Bizim yazlığımız var. Evet 3 ay deniz kenarındayım ama tatil mi dersen? Değil. Villa tatili asla tercih etmezdim
bana1cocukyetti Aselsmommy Bu yaz tatilini kızımın yaş gününe denk getirdik. Bunglow villa kiraladık. Yanımıza da ananemizi ve dedemizi alacağız bizde kocamla keyif yapacağız 😂😂😂 inşallah güzel geçecek ümitliyim 🫠
atabey777 Aselsmommy villalarında otelden asagi kalır yani yok fiyat olarak. Bayram için havuzlu bir bungalova gidelim dedik gecelik 12 bin ile 17 bin tl arası değişiyor fiyatlar sadece kahvaltı şaka gibi…. Bu fiyatları hak edecek bir hizmette yok yani
Aybarsmom_ Aselsmommy Biz tatilimizi kışın aldık daha uyguna oluyor o zaman aklınızda bulunsun ☺️ Bir haftalığına ağustosta arkadaşlarımızla otele gitcez Antalya’ya. Onlarında bebişi bizimkiyle aynı yaşta. İkisi bir eğlenirler umarım. Hem yorucu hem eğlenceli bir tatil bizi bekliyor inşallah 😁🙈
rainayaz Aselsmommy bizde apart tarzı baktık ege tarafında ama dediğin gibi bütün iş yine bana kalacak ve ben bu tatilden hiçbirsey anlamam dedim. O yüzden otele gideceğiz 😂
Marianne Aselsmommy yazın tatil yapmıyoruz, çalıştığımız için hafta sonları yaylaya kaçamak yapıyoruz, Adana, Mersin, Akdeniz kesim beni anlar. Sahil kenarında nefes alınmıyor. Yazın biz denize girmeyiz😂 gelip girenleri de anlamıyoruz. Bana kalsa bütün yazı yaylada geçiririm valla
Cicektebenimcicekligunlerde Marianne @gunes12 @nescafebagimlisi @agzimizintadikacmasin doğru mu kızlar biz hayalini kurarken diz girmiyor musunuz.? 😀😀 Ben şok.😀
Feridece28 hepbahar123 Türkiyeye nazaran çok daha iyi bir fiyat ödedik. Uçak bileti hariç 37bin felan olması gerekiyor. Uçak biletini bilmiyorum ama, isterseniz yarın eşimden net öğrenirim. 🥰 Türkiyede kıytırık oteller 50den başlıyor
biriki Bende aynısını derdim hep villa kiralamak tatil yapmak gibi olmaz diye ama geçen sene 10 gün villa kiraladık ve harika geçti her akşam mangal yaptık sabahları normal kahvaltı ama çocuklar istedikleri gibi havuzda yüzdüler oynadılar park ta vardı villa da çok keyifli ve güzel geçti hergün temizlikçi geldi evi temizledi sadece yemek bizdeydi ve ben yemek yapmayı hiç sevmem yemek yaptıktan sonra ne diye tatile gideyim derdim ama ikizlerim 10 aylıktı ve otel olmazdı normalde her sene herşey dahil otellere gidiyoruz tabi büyük çocuklarım için otel daha iyi ama anne baba için villa çok daha iyi oldu bence akşam çocuklar yattıklarında istediğimiz kadar havuz jakuzi bahçe keyfi yaptık çok iyi geldi. Denize de fazla gitmedik zaten otelde de kaldığımızda otel e sıfır oluyor deniz ama gitmiyoruz bile aquapark falan olduğu için çocuklar havuzu daha çok seviyoelar. Bu sene arada kaldım otel mi villa mı
Asel5Lina Aselsmommy Aralık ayında rezervasyn yaptık Bodrum Akyarlarda 5gece 6 gün denize sıfır otel bebişimizle ilk tatilimiz bakalım😍😍nasıl geçicek bize 🩵
Marianne Cicektebenimcicekligunlerde girmiyoruz, yarın su sıcak oluyor süt gibi, Eylül Ekim gibi gireriz, okullar açıldıktan sonra sahiller bom boş kalınca, bu kalabalıkta, sıcakta gidilmez gerçekten 😬
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Çok kalabalık oluyor bizde 3-4 kere gidersek gidiyoruz yaz boyu 😂 Yoksa bizim de hayalimiz keşke boş olsa hahaha