patulya 6 ay 23 günlüğüz il zamanlar ne kadar da güzelmiş meğersem ya şimdi atak mıdır nedir alttan bir diş çıktı diyemi bilmiyorum ama cok huysuz kucak kucak kucak babasını bile istemiyor sadece beni istiyor kollarım tutmuyor artık öneriniz var mı ne yapmalıyım çok yoruldum:(
babyblogss patulya Sabır… sadece tek yapabileceğimiz şey sabretmek 🥹 benim oğlum 10 aylık sabahın köründe kalkıp beni kaldırıyor kucak istiyor
yirmiikikasim23 patulya 22 kasimmi digum gunu? Valla bende anlamadim ama ne kol ne bacak kaldi ne yapacagimi bilmiyorum ☹️
askbebegimmbenim patulya 6 ay 30 günlüğüz 3 4 gündür anamdan emdigim süt burnumdan geldi vallahi alttan 2 dış çıktı 3 gün önce rahatlariz sandım ama daha kötüye gittik. Sürekli kucak istiyor yatirinca deliriyor. Ne oyun oynuyor ne başka birşey bel kucakta dolaşmak istiyor mahvoldum valla umarım geçicidir
babyblogss patulya ilgi istiyorlar daha bize muhtaçlar bende kalkıp sandalyesine oturtuyorum işimi yapıyorum
patulya yirmiikikasim23 evett 22 kasım ve çok zorluyor sürekli kucak ve sürekli 10 kiloyu tutmaktan kollarımı hissedemiyorum 1 tane dişi çıktı acaba dişten mi böyleler ki
yirmiikikasim23 patulya ayni gun dogmus bebislerimiz😍 disten buyuk ihtimal birde sicaklarada adapte olmaya calisiyolar etkiliyo haliyle aglayarak uyanma varmi o cok olur
Meli1 patulya gececegini bilmelisiniz baska turlu olmuo o dis donemleri mahvetti bizide suan 1 yasiz ona gore cok normalix su aralar dis de gozukmuo belkide daha cikacak zamami var 7 disimiz var bu arada su aralar cok iyiyiz biyle olsa keske hep karanfil zeytnyagi deneyin ve doktora dogal icerikli dis jeli sorun ostersenis bn dis jeli de kullandm kullanmayana da saygim var bide agri kesici cok sk olmamakla berabe4 ara ara vereblrsnz bnm doktorum ole demistu