Bir_bebek_bir_anne Tüm vücudu benek benek sivilce gibi atoderm bioderma yı duştan sonra sürüyorum ama kar etmiyor . Önerisi olan var mı ? 2 yaşında her gün duş aldırıyorum çok terliyor
Hdemir1618 Bir_bebek_bir_anne mustela denediniz mi? Benm bebeğime fito krem ve locoderm vermişti cildiye çok rahatladı hayta onunla geçti diyebilirim . Fito günde 2 kere diğeri 1 kereydi sonrasında mustelayla destekledim. Şuanda mesela sıcaktan isilik gibi oldu mustela rahatlatıyor duştan sonra sürüyorum
Bir_bebek_bir_anne Bir_bebek_bir_anne vücudu kaşınmıyor ama kulak arkası çok kaşınıyor saçta var ondan mı bilmiyorum orayada krem sürüyorum ama bi sğre sonra gene aynı
alinduhatg Bir_bebek_bir_anne sudocrem sürüyorum bez olan her yeri sivilce gibi günde 6-7 kez boyun asagısını yıkıyorum yine aynı ya
Bir_bebek_bir_anne Hdemir1618 doktor mustela şampuan verdi bioderma atoderm verdi nemlendirici kışın ya da hafif sıcakta iyi ama çok sıcakta fayda etmiyor
Bir_bebek_bir_anne alinduhatg sudo küçğkken pişik için kullandık ama egzama için hiç bunu söylemedi doktor bide egzama suyu sevmez diyorlar ama sürekli terliyor yıkamak gerekiyor sonra kremliyorum
suuuuu Bir_bebek_bir_anne Bize doktorumuz travazol krem önermişti 3 gün sadece sabah akşam kullanın demişti fazla kullanmamak gerekiyormuş. Kulak arkası hem alerjiiden dolayı hemde sıcaklardan kaşınıyordu iyi geldi. Ama size iyi gelir mi doktorunuz tavsiye eder mi bilemiyorum. Geçmiş olsun güzel anne💐😇
Bir_bebek_bir_anne suuuuu bi gitmek lazım aslında geçen sene bendeki krem şampuan etkiliydi ama bu sene çok hareketli artık koşuyor çok terliyor sürekli duş aldırıp krem sürmek gerekiyor
sadekahve_bitter Bir_bebek_bir_anne linola şampuan ve losyon çok iyi gelmişti bize Birde yediklerine dikkat edin
Bir_bebek_bir_anne sadekahve_bitter ne yememesi gerekiyor kuruluğa bağlı aslında bi şeye alerjisi yok ama ne tetikler
sadekahve_bitter Bir_bebek_bir_anne egzama oluyor bir nevi Domates, çilek, patlıcan , üzüm Salatalık çekirdekli kısmı özellikle emzirme varsa nescafe Yumurta Cildiye bize bunları azaltmamızı söylemişti Ve daha bir sürü Netten bakın isterseniz
Wmavi Bir_bebek_bir_anne ben saçlarını ordan topluyorum iki kulak gibi yapıyorum yoksa ceke ceke koparcak kulagina degmeyince raaht ediyor bı nebze