MiracAlpinAnnesi -Drkegsbl- Ben çok makyaj yapan biri değilim göz çevreme fondöten kaşlarımı boyuyorum eyeliner rimel bitiyo 😊
Berilsmom13 -Drkegsbl- nemlendirme-baz- fondöten-kapatıcı- kaş sabitleme göz makyajı allık highlighter ruj bazen buna kontür bronzer da ekleniyor
Damla_eflin -Drkegsbl- Düğünlerde şu şekilde yaparım kuaföre giderim.😄 Günlük hayatımda ise nemlendirici,güneş kremi, gözaltı kapatıcısi, rimel ve dudak nemlendirici sürüp çıkarım.
kes_allahaskina Nemlendirici-güneş kremi- far-rimel-göz kalemi- fondöten- kapatıcı-pudra-allık-highlighter- dudak kalemi ve gloss 🙂
Motherqueen_ -Drkegsbl- nemlendirici makyaj bazi fondoten kapatici pudra highlighter bronzer allik kaş farı kas sabitleme goz makyaji far eyeliner maskara goz kalemi dudak icin dudak kalemi ruj ustune lipgloss en son butun yuze makyaj sabitleme sıkıp bitiririm😊
delirmeceler -Drkegsbl- dışarı çıkarken cc krem yada bb krem sürerim kaşlarım çok az o yüzden onu boyarım rimel sürerim ruj sevmem düğün veya özel biryere gitmiyorsak
NuriAlco Özel günler dışında makyaj yapmayı sevmiyorum. Kuaför de yapılmış gibi makyaj yapanlara da imreniyorum. Ben asla beceremiyorum millette ne cevherler var ya 😂
myarenb -Drkegsbl- güneş kremi kapatıcı pudra bronzer allık far yada eyeliner görünümlü göz kalemi maskara kaş sabitleme ruj sabitleme spreyi
Busraata33 -Drkegsbl- Dışarı çıkacaksam günlük hayatımda güneş kremi-göz altı kapatıcısı-rimel-allık-gloss bazen hiç birşey sürmüyorum parlak olsun diye vazelin sürerim 😂Fondötenle kullanmam hiç bb kullanıyorum düğün vs de.alerji yapıyor makyaj malzemelerimi oğlum kırdı ondan beri sadece bunlar var almadım
barlasatamommy -Drkegsbl- otacı gül suyu yüz spreyi, yüz serumu, güneş kremi veya nemlendirici ardından fondöten, far, eyeliner(bazen), maskara , kaş sabitleme, ruj(bazen) bitiş
Gizmokzilla -Drkegsbl- önce kaşlarımı boyuyorum ardından güneş kremi, sonra fondöten pudra farımı sürüyorum eyeliner rimel en son dudak kalemi ve ruj 🥲 kapatıcıymış cart curt uğraşamıyorum o kadar buna şükür 😅😅😅