bsrakurt kızlar alkış byby vs yapıyor mu kaç kelimesi var yani bu hareketleri öğrenmek için sürekli aynı hareketleri yapıp öğretmek mi lazım yoksa daha öğrenir mi birde ismine bakıyor mu bebeğiniz
diloslarrr bsrakurt 8 ay kelime için erken değil mi? Heceleme tarzında çıkardığı sesleri mi soruyorsunuz
aysebb bsrakurt 7 ay 22 günlüğüz. İsmine bayadır bakıyor, elleriyle gel gel yapıp bunu söylüyor söylemeye çalışıyor yani. Onun dışında dedde, babba, memme bu 3 ünü söylüyor bu şekilde badıldıyor. Alkış vs için 9. aydan sonra oluyor genelde diyorlar
sgs bsrakurt ay bende burda bekliyim 7 ay 23 günlük bebeğim var 6 ayinfayken mama meme baba diyordu artık onuda soylemez oldu 5 ayından beri tekrarlayarak ve göstererek gel gel bay bay hareketlerini yaptıriyorum ama hiçbir tik yok
Laviestnul bsrakurt kızım 8 ay 26 günlük ‘gel baba anne annem dede’ kelimelerini sürekli kullanıyor gel ve alkış yapabiliyor ekstra bir de roman havası açınca kuduruyor oynuyor bay bay a daha geçemedik, ismine de bakıyor ama bazen bizi tınlamıyor olsun buna da şükür 🙂↔️ Allah sağlık versin geç olsun da güç olmasın 🫰
diloslarrr bsrakurt benim kızımda 7 ay 20 günlük ismine sanırım 6 aylıktan beri bakıyor baba dede dada sesleri çıkarıyor alkış ve gel gel yapıyor ama çok nadir her zaman yapmıyor kedimiz var biz onu pisipisi diye çağırıyoruz o da ssss diye bi ses çıkarıp onu çağırıyor güya böyle şu anda 🙃
mirsa 8,5 aylık kızım kedimize gel gel yapıyor 2-3 gündür alkış yapmaya başladı bayadır anne tarzında mırıldanır ( daha çok kızdığında 😅) baba var deddde var hoşuna giden insanlara bay bay yapıyor yürüteçe bindiğimizde son 1 haftadır annecik nerde diye yakalamaç oynatmaya çalışıyorum geliyor buluyor beni falan öyle
Sm1355 bsrakurt dede mama meme baba diyor ismine bakıyor bazen bakmıyor canı isterse😂 tel sarar yapıyor gel gel by by yapıyor alkış yapıyor biz yanında bunları çok yapıyoruz
tubidir 1 gün içinde sürekli baba baba diyerek babayı öğrettim sonra ki gün bay bay öğrettik hepimiz bir günde bugün de sabahtan alkışa başladık akşam kendi kendine sürekli alkış yaptı 8 ay 3 günlük 😍 ben çok uğraştığım için öğrendiğini düşünüyorum