TuubaArden Arkadaşlar iyi akşamlar E bebekte satılan oto koltuklarından alıp memnun kalan var mı? Yarın alacağım, hangisini alacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz.
tekbasimabakiyorum TuubaArden trendyoldan holmer alın, ben çok memnunum ve aşırı uygun şu an fiyatı. 360 derece dönüyor, ECE testinden 10 puan alan tek ürün.
Birbahargunu TuubaArden baby plus multistage isofixli 0-36 olanı aldım çok memnunum ben yatışı en iyi olan oydu 3 kademe, içinde de en çok onun rahat görünüyordu birkaç model denedim orada giderseniz mutlaka bakın benden sonra biri daha almıştı çok satıyor demişti çalışan da
dgcnr TuubaArden Joie every stage fx isofixli aldik. Memnunuz. Döneni de var fakat isofix bağlantısının olması lazm araçta. Biz o yuzden tercih edemedik. Fakat ürün icin yardımcı olan kişi dönmesinin güvenlik açısından yolda skinti olabileceğini söylemişti.
TuubaArden @tekbasimabakiyorum Almakta biraz geciktik bayramda da yola çıkacağız bu yüzden e bebekten alacağım orda satılan bildiğiniz, önerdiğiniz bir marka model yok mu acaba?
TuubaArden Ceys ben de ona baktım yorumlar genel manada iyi ama yatışı biraz sıkıntı deniyor. Sizce sıkıntılı mı? Ve bebeğiniz kaç aylıktan beridir kullanıyor
Ceys TuubaArden Yani biraz daha yatık pozisyon olsun isterdim ama bebeğim içinde uyurken rahat. Herhangi bir huzursuzluk vs yapmıyor. Uzun yolculuklarda 2-3 saat uyuduğu oluyor.4 yada 5 aylıktı aldığımda şuan 15 aylık.
Birbahargunu TuubaArden hayır dönme özelliği yok ben istemedim ama sizin için önemliyse bu modelde yoktu
TuubaArden Birbahargunu yani dönen olsa daha iyi olur gibi ama siz kullanan biri olarak dönme özelliğinin bi eksikliğini yaşadınız mı peki?
Birbahargunu TuubaArden hayır hiçbir eksikliğini yaşamadım dönenlerle ilgili bir postta olumsuz yorum okumuştum ama inanın hatırlamıyorum direkt düz modellere baktım zaten bı test edin mağazada ona göre karar verirsiniz
Rwerdst TuubaArden ben graco turn2me 0-18 kg kullanıyorum. Öncelikle yatış kademesi arttıkça güvenlik düşer. O yüzden çok yatar şekilde olan oto koltukları tercihiniz olmasın. Ayrıca alırken yerinizde olsam 0-18 veya 9-36 şeklinde alırım. 0-36 güvenlik açısından çok önerilmiyor. Benim aldığım oto koltuğu römorglu. İlk dönem bebekler için römorg özellikle öneriliyor. Ama şart değil 360 derece dönme özelliği mevcut. Aşırı rahat oluyor. Kim ne derse desin bence çok önemli özellik. Baya yüksek benim oto koltuğum oğlum rahatlıkla dışarıyı izliyor. Genelde her zaman yatar pozisyonda. O şekilde saatlerce uyur ve oto koltuğunda uyumayı çok seviyor. Günde en az 1 uykusunu oto koltukta yapar. İsofix bağlantısı da mevcut.
TuubaArden Rwerdst römorglu dediğiniz nasıl oluyor? Ve 0-36 neden önerilmiyor ne tür bir sıkıntısı var bunu bilmiyordum
Rwerdst TuubaArden 0-36 lar güvenlik olarak önerilmiyor. Yani 3 kiloluk bebekle 36 kiloluk çocuğun koruması bir olabilir mi? Genelde de zaten adac testinden düşük puan alıyorlar. Adac diye internette aratıp da bakabilirsiniz. Römorg yere kadar bir parça oluyor isterseniz e bebekğin sitesinden bakın bir. Daha açıklayıcı olur
dgcnr TuubaArden Var ben e bebekten aldım. Ece R44/04 sertifikası var. 18 kg kdr olan oto koltuklari daha güvenlikli. Tabi yine adac puani veya ece sertifikasına bakmanız lazm. Güvenlik açısından da donen koltuklar yolda kendinize doğru çevirirseniz mesela o da guvenli değil. Kullanış açısından eminim rahattır güvenlik açısından blemiyorm.
ArdisinAnnesi Joie i spin 360 .Adac testini de geçmiş dönebilen 0-18kg memnun kaldığım bir ürün e bebekte de satılıyor