Kızlar çarşamba günü nimenrix aşı olduk ilk ve tek doz daha öncesinde 7 ve 9. Ayda bexsero olmustuk.
Persembe sabahı su gibi ishal oldu bebeğim 2 kere sabah ishal kaka yaptı sonra normale dönmüştü.
Bugün sabah yine ishal kaka ve ateşi vardı 37,7 hemen calpol verdim sabah 10 gibi sonra 12 de uyudu kalktığında bi seyi yoktu kaka da yapmadı ama az yedi sonra tekrar uykuya geçti saat 16:00 gibi falandı uyuduğunda 18:30 gibi kalktı ateşli ateşine bi baktım 38 hemen calpol ve prospan verdim cunku carsamba cok cok az hırıltısı var demişti dr prospan surup yazmıstı. ( kendi doktorumuz değil kendi doktorumuzun geçtği hastane hala açılmadığı için aşıda kaçmasın diye bizi arkadasına yönlendirdi.)
Şimdi ateşi 37.1 saat 18:42 gibi calpol vermiştim prospanla birlikte yemek yedi arkasından yine su gibi ishal kaka yaptı.
Annemde grip ve hastaneye beraber gittik ama maskesi vardı ağzında.
Dünde babaaneme gittiğimizde hava cok sıcak diye su ile oynadı ama hemen üstünü değiştirdik ( benim haberim yoktu halamlar ben kahve yaparken su ile oynatmış aşağıya indiğimde gördüm.)
Sizce bu ne yani? Üşüttü mü? Aşı yan etkisi mi? Ne? Allah askına akıl verin.
Hastaneye gideyim mi?
Doktorumuza yazdım sabahtan hâlâ görmedi görene kadar size danışmaya karar verdim.
13 aylık bu arada.