cerkesyl Su veridigm zaman oluyor sanki daha 5 ay 23 günlük havalar sıcak diye vermek istedim ama vermesemiydim daha ek gıda geçmedik
3kedili2bebekli cerkesyl eğer cisli bez sayısı yeterliyse, rengi de duzgunse vermenize gerek yok suyu
1zeynosileannis cerkesyl hava çok sıcak zaten ek gıda zamanı da gelmiş nerdeyse ama pembelik hakkında bir fikrim yok biraz daha takip edip sağlık ocağına bir götürün isterseniz
rumeysahinn cerkesyl ben çok sık değil ama 3 aylık bebeğime veriyorum doktorumuza da sordum mama kullandığımız için tavsiye etti suyun bi zararı olmaz midesinde yer kaplamasın diye verilmesini istemeyiz dedi
pertefeza1 cerkesyl demir ilacına başladığınız için olabilir mi İçirdiğinşz günlerde takip edin istersemix
cerkesyl 3kedili2bebekli 1zeynosileannis rumeysahinn 3kedili2bebekli pertefeza1 melikeerol happyy_momm Sıvı eksikliği büyük ihtimalle ama çok sıcak oldugu için gün içerisinde iyice acıkmazsa düzgün emmiyor bazen suyu yinede vericem bakalım sütüm boşaltmıyor düzgün terliyor baya
3kedili2bebekli cerkesyl olsun terleyecek tabi sıcak su verdiginiz gün oluyorsa hatta bence doktora götürün böbreklerinde bir problem olabilir