kna Sevgili anneler bebeğim ek gıda döneminde bir çok sebzenin tadına vs baktırmak istiyorum ama ıspanak şu an mevsimi değil feast markasının brokoli, ıspanak gibi ürünleri katkısız donduruluyormuş. Donuk ürün kullanmak sağlıksız mı sizce yoksa mevsimini mi beklemeliyim ❤
3kedili2bebekli kna ben ıspanak buldum pazarda, yeşil fasulye, bezelye gibi ürünler de verebilirsiniz pek akla gelmiyor ama pişmiş domateste verebilirsiniz
yavrupotuncek kna bende bugün migorsta buldum sipariş etmeyi düşünüyorum ama sadece ıspanak geri kalan sebzeler zaten var şuan fasulye falanda var ıspanağı almazdım ama biraz mecbur kalıyorum bebeigmin süt alerjisi var ve mecbur hep sebze meyve veriyorum hep aynı şeyler de olmasın diye alicam
OncedenGurme kna ben ayını hesaplayıp ona göre buzluğa stok yapmıştım ek gıda zamanı hem meyve hem sebze. Bence mevsimini bekleyin. Hangi şartlarda yıkanıyor bilmiyoruz sonuçta. Kızım 4 yaşına girmek üzere hâlâ buzlukta sebze stoğu yaparım mevsimine göre
Gulcinavci kna Kesinlikle önermiyorum hazır gıdaya giriyor. Uzun ömürlü olsun diye katkı maddesi ekliyorlar ve biz bile yediğimizde normal ıspanakla arasındaki farkı anlayabiliyoruz . Büyük marketlerde ıspanak mevcut ara ara alır yediririm . Migros’ta kim marketlerin birçoğunda büyük manavlarda var bulabilirsiniz