Mutluanne2 Korkut ilçesinde bulunan var mı acaba? Lojman var diyorlar ne durumda bilen birisi bilgi verebilir mi?
sulekzl Mutluanne2 lojman var 4tanede apart var bir yeni yapılıyo bide daire var normal ama boş yer yok diye biliyorum
Mutluanne2 sulekzl lojmana başvurruk ilk önce bakalım çıkmazsa ona göre hareket edicez. Teşekkür ederim size de :)
sulekzl Mutluanne2 kücük bi yer ihtiyaçlarınız için merkeze gidersiniz merak ettigin bişey olursa sor
Mutluanne2 Genel olarak merkeze gidiş geliş yaparız ihtiyaçlarımız için ama ilçede neler var merak ediyorum. Baya küçükmüş galiba.
sulekzl Mutluanne2 a101 bim var çarşısı cok küçük bi hiç gitmiyoz hep muşa gidiyoruz hani köy aralarında bakkal manav olur ya öyle carsısı ben gidersem muşa çekerim size caddesini
Mutluanne2 sulekzl 1 yaşında kızım var geldiğim zaman çocuk doktoruna gitmem gerekiyor. Önerdiğiniz bir doktor var mı acaba? Hastaneler nasıl?
sulekzl Mutluanne2 muş devlet çocuk doktoru güzel furkan koçaslan var ben memnun kaldım inşallah sizde kalırsınız