Alerjikrinit mylittleprince niye aksın ki 9 aylıkken. Saati gelince emzirdim ama her denizden çıktığımda duş almıştım
Busraata33 Alerjikrinit Benim akıyor hâlâ çok doluysa ek gıda dönemi vs derken sağmak zorunda kalıyorum bazen zorla da emziriyorum çok geliyor o zaman.Havuzda sıkıntı olur mu bilmiyorum.9aylık terbiye falanda olmadı akıyor hep
Sedas00 4 aylıkken girmeye başladık Marmaris’te yaşıyoruz emdikçe akıyodu leke vs olmadı denize girdik havuza girmedik
Alerjikrinit Busraata33 sağdıgınız sürece akar elbette. Biraz doluluğa aldırış etmeden sağmayın. Bu sosyal hayatınız açısından da kötü ve büyüdükçe böyle devam ederseniz mastit olmanız kaçınılmaz olur
Alerjikrinit yaparr başlardaki gibi üstünüze akacak kadar süt üretilmez zamanla bebeğin emdiği kadar üretir vücut. Aksi halde çok zor olurdu
Alerjikrinit Busraata33 normal şartlarda bebeğinizin emdiği kadar üretmesi gerekir vücut. Doktora gidebilirsiniz madem herşeyi normal yaptığınız sürece böyleyse. Ek gıda arttıkça size eziyet durum
Busraata33 Alerjikrinit Evet ya öyle oluyor şuan 9aylık,hangi doktora gideceğim kadın doğum mu herkes sütün fazla olduğu için diyor ama bilmiyorum yani