stkmz Kızlar merhaba çok çaresiz kaldım bebeğim tam olarak 2 ay 25 günlük 37 haftalık doğdu normal doğum ile 2.550 doğdu şuanda 4.700 olmuş doktor mama takviyesi istedi ama mamaya alışır korkusu yaşıyorum benimle aynı durumda olan kşmler var ne yapmalıyım
tgbayy stkmz bebeğim ilk doğdunda ilk 1 ay hiç mama vermedim sürekli emzirdim ama ağlama krizleri bitmiyordu birden geliyordu meğerse bebeğim doymuyormuş açlıktan ağlıyormuş mecbur mamaya başladım ama beni bıraktı şuan 6 aylık sadece mama yiyor. Ama mamaya karşı birisi değilim sonuçta zehir değil öyle değil mi? Bebeğim doysun da. Anne sütünün yerini hiç bir şey tutmaz evet ama ne yapalım. Emmeyince emmiyor.
onefinemom stkmz biz doğumdan beri meme + mama gidiyoruz, meme reddi de olmadı mamaya alışma gibi bir durumu da olmadı açıkçası. Yani mamaya alışmaktan kastınız biberona vs alışması ise farklı yöntemler var kaşık biberon ya da EDS ile verebilirsiniz 🙏🏻
miranatlass stkmz 52 günlüğüz basından beri mama artı anne sütü içiyor meme reddi olmadı çok şükür hipp comfort kullanıyoruz hastanede hipp veya sma önermişletdi
bonitamama stkmz meme reddi olmaması için ben her mama verdiğimde öncesinde ve sonrasında emziriyordum. Birde hiç keyfi mama vermesim olabildiğince emzirdim yetmediğini hissettiğimde verdim günde 1 veya 2 defa falan oluyordu. Sonrasında mamayı bıraktı memeyle devam etti . Zaten artık toparlamıştı bende ısrarcı olmadım . Sonra yine mamaya ihtiyacım oldı ama o günleri bu şekilde atlattık.
232332 Benimde sütüm az sagimla 30 cc çıkıyor iki meme. Bende kendimi çok kötü hissediyorum mama veriyorum iki gündür memeyide tutmuyor
stkmz Siz nasıl veriyorsunuz bilgi verir misiniz evet mamaya alışmasından anne sütünü beğenmemesinden de korkuyorum
sarec @stkmz Lansinohun S biberon ucuyla içirirseniz anne memesiyle uyumlu akışı yavaş. Bizde mama+meme olarak gidiyoruz