gzkdmrr Merhaba hanımlar, 3 ay 17 günlük bir bebeğim var. Doğduğu günden beri süt+mama şeklinde ilerliyor ama sadece anne sütüne geçsin istiyorum. Fakat sütümü sağdığımda su gibi rakı beyazı bir süt oluyor dolapta beklediğinde üzerinde hiç yağ tabakası olmuyor nerdeyse. bebeğim emdikten sonra hiç doymamış gibi ağlıyor mama içiyor. Bunu yaşayıp sütünün yağ oranını arttıran var mı ? Yada nasıl yine yağlı ve doyurucu hale getirebilirim fikir verebilir misiniz?
Sevensevilen gzkdmrr bunun için hastalanmayancocuk sayfasını takip edebilirsiniz. Protein açısından zengin karbonhidrat tan şekerden fakir beslenmeniz gerek Yumrta ciğer et tavuk balık bulgur sert peynirler yoğurt kefir. Ciğerin mümkün olduğunca sık tuketilmesi gerekiyormuş
FerideDeniz gzkdmrr bol yeşillik, tahin pekmez, bol su, bir de hurma, badem, fındık, ceviz çok yağlandiriyor. Besleyici yapıyor sütü
gzkdmrr Sevensevilen takip edicem teşekkür ederim 🥰 ciğer yiyemiyorum ben pek. Birde doğduğu günden beri gaz yapan hiç bir şeyi yemedim
Sevensevilen gzkdmrr doktorum yemeklerine kimyon at her seyi ye yavaş yavaş demişti. Bende süt ve sütlü tatlı ve nohut kuru fasulye gaz yapıyordu diğer her şeyi yiyordum. Siz de zamanla ne gaz yapıyor fark edersiniz. Ama hiçbir şey de yemeyince sütun kalitesi düşüyor. Çünkü geriye yenebilecek karbonhidratlar kalıyor