Darlingmom 2 aydır diyetteyim simdi araya bayram girdi devam ettiremem doye korkuyorum doyet yapanlar siz ne yapacaksınız?
isminivermekistemeyenizleyici Darlingmom benim diyetisyen bir serbest kahvaltı birde bir porsiyon tatlı hakkı verdi ama tatlıyı kullanmayı düşünmüyorum kahvaltı ve tatlı yerine yarım döner yicem 😂 devam ettiricem yani asla bırakmayı düşünmüyorum
betii9223 Darlingmom benim diyetisyenim de, bayramın herhangi 2 günü serbest gün ilan etti. Yarın ölçüm günü bayram öncesi. Ben ilk iki gün kullanıcam. Sonra devam
damladll Darlingmom bende 3 haftadır yapıyorum ve bayram geldi biraz ödemler kilolar geri alınacak gibi duruyor 😓
Darlingmom isminivermekistemeyenizleyici ay bende hem dikkat edicem hemde arada kaçamak yaparım galiba 😁
ElisaMom_ Darlingmom bence diyette olan arkadaşlar 9 gün tatil yapar heralde,heralde değil yapın kız nolacak😂
Feyzosunannesi Darlingmom bayramda yapmayacağım zaten iki gün annemlerde kalcam orda hiç diyet yapamam 😄
Sunam Darlingmom valla benim temuz ortasına kadar iyice vermem gerek düğün var bu gün egzersiz yapamdım kaçamak yaptım ağaçtan dur toplaya toplaya yedim bide üstüne adet olunca spor kaldı ama bayram seyran mecbır dikkat edip herkesi çatlatalım özelikle kilo mu aldın diyenleri