esmaaxx Momylion Eşim ordulu çok şanslısınız , okadar güzel yere düştünüz ki keyfini çıkarın bol bolll 🌸
limonkolonyasi Momylion aa aa hayırlı olsun şaşırdım kız gürgentepe bize biraz uzak ama güzel canimm merak etme Çatak da vakit geçti orda da geçer birkaç defa gitmiştik ordan biliyorum
Momylion esmaaxx catapinar ilçesindeydik zaten seviyorduk smdi Gürgentepe ye verdiler orayı merak ediyorum hiç bilgim yok 🥺
Momylion limonkolonyasi sağolasın canım inşallah kolay alisiriz 😄 doğu iptal olmuştu ya branşa geçince buraya çektiler
limonkolonyasi Momylion evet ya bizim burda da hatta seninkinin devresi branşa gecti kesin cekecekler dedi beni ama kaldılar hayırlısı olsun sizin içinde canım ve bol bol kolaylıklar diliyorum taşınma v.s
Momylion limonkolonyasi bizimde netlik yoktu bı çekerler dediler bı kalırsın falan en son çektiler aman her şekilde gidecektik zaten ama taşınma gözümde büyüyor bu arada sağolasın canım 😄
limonkolonyasi Momylion işleri ne zaman ne yapacaklari hiç belli olmuyo maalesef yaparsın ya yavaş yavaş zor oluyo ama hersey oluyo zamanla alpos sana hepsini paketler 😅