Mutluyumdahaneolsun Slm kizlar. Şu an Kocaeli Darica’da yaşıyorum. 6 aylik hamileyim. Darıca bölgesine yakın (Gebze olabilir) dogum için bayan doktor ve hastane önerisi olan var mı? Hamileligim süresince başka başka doktorlara gittim. Şu an artık dogum yapacağım yeri ve doktoru seçip onda devam etmek istiyorum. Bu arada ilk dogumum normal olmustu. Bu dogum için de normal dogum konusunda tavsiye edebileceginiz doktor ve hastane önerisi olan varsa sevinirim.
Bebegimben1 Mutluyumdahaneolsun bende darıcadayim Pendik bölge Hastanesi’nde doğum yaptım çok memnun kaldım ama cihan tıp merkezinde Cüneyt uzun var o orda doğum yaptırıyormus ben sezeryan olacağım için direk ona gittim çok iyi bir doktor
Mervecal Gebze medical park sibel mutlu. 2 ay önce 2. bebeğim normal doğum oldu sibel hanim gayet ilgili bir doktor
Tugbazk07 Mutluyumdahaneolsun 6 aya bir zam yapılıyor 2023 Ekim de doğum yaptım 15 bin tl idi doğum muayene 800 tl güncel fiyatı arayıp öğrenebilirsiniz medicalpark bi tık daha pahalı yüzyıla göre fabrikaların sendika anlaşması olursa biraz indirim yapılıyor
Mutluyumdahaneolsun Evet fiyatlar devamli degisiyor. Bazı hastaneler arayınca muayene ücretini söylüyor ama dogum için fiyat bilgisi vermiyor nedense. Ama önerilere göre hastaneleri ariycam, gerekirse gidip yerinde ogrencem bakalim. Tekrardan teşekkürler.
Mutluyumdahaneolsun Bayan doktor da vardır herhalde di mi hastanede. Erkek doktoru eşim istemiyor. O yüzden tercihimiz bayan. Bi de ne zaman yapmıştınız dogumu, ucret ne kadardı? Hastane çalışanları dogum sonrasi falan ilgilenme olarak nasıldı?