Sevim07 Cnprtk ocean spray olanı da var bende kullanıyorum benimkisi gördüğü en ağzını acıyor haha bayılıyor
rabiadmrr Cnprtk ben yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim biz beslerken o şekilde yapıyoruz vitaminlerini mamasının sütünün içine koyuyoruz sorun yok verebilirsin 😌
Betul055 Cnprtk yo hiçte sormadım doktora yapan arkadaşlarım vardı bende öyle devam ettim. Zaten doktora kalsa çocuk mama bile yemicek.
Betul055 Cnprtk sütüm yok diyorum emzir çektikçe gelir diyo dedim bu çokokrrem mi hasta etti beni mama yemek dünyanın sonu sanki
Cnprtk Betul055 inan bende sıkıldm aynı aynı bende de aynı sorun bende emzirmek istedm hep ama yok napim yemediğim içmediğim şey kalması sütüm artsın diye bünye yapmıo
Bebegimucizem rabiadmrr kan ilacı olmaz ama değil mi demirin emilimini azaltır diye biliyorum yanlış mı biliyorum yoksa
rabiadmrr Bebegimucizem aslında olur ama sütün mamanın tadını bozduğu için kusturabilir onu ayrı verirsiniz ben mesela emziğine damlatıp veriyorum
Bebegimucizem rabiadmrr yok hayır bizim kullandığımız kan ilacının tadı güzel maltodekstrin var içerisinde ben içmediğinden değil mesela bugün misafir vardı vermeyi unuttum öyle yapsam olur mu diye sordum ☺️
Saripapatyaannesi34 Cnprtk portakalı ya da mandalinayı bir çay kaşığına damlat içine de d vitamini damlat bu şekilde verebilirsin emilimi daha iyi oluyormuş arkadaşımın doktoru söylemiş
AhmetAras Cnprtk Ben hep yediği şeylere damlattım. Kaşıkta suya damlatarakta içirdim. Etkisi azalmıyor. Başka türlü istemiyor benimkide.