iremaydmr Kızlar bebeğim 20 günlük oldu bu ay sonu ilk aşısı olcak siz aşıları yaptırdınız mı duyduğuma göre ateş yapıyormuş bu ilk aşısı daha sonra büyüdüğü dönemde de yaptırabiliyormuyuz
minervadefne iremaydmr ben ilk kızımda da yaptırdım bu kez yine yaptıracağım zamanında yaptırmanız gerek sonra olmuyor maalesef
bana1cocukyetti iremaydmr Bizde ateş yapmadı. Sadece uyku yapmıştı bebeğimde. Bildiğim kadarıyla sonra yapılmıyor
Biroglanannesiiii iremaydmr Evet tüm aşıları yapıldı lütfen çocuğunuzun asilarini ihmal etmeyin hiç bir aşısında bir yan etki yaşamadık
onefinemom iremaydmr yaptırdım bir yan etki de olmadı Bu aşılar bizim insiyatifimizde olan şeyler olmamalı ya, lütfen aksatmayın çocuğunuzun iyiliği için. Sonra keşke para etmiyor maalesef
asrinhatasi iremaydmr ilk ay aşısı doğumda yapılan aşının 2.dozu yani ateş yapmaz. Her aşı zamanında olmalı. Eğer çocuğunuzun şu an ateş enfeksiyon durumuna göre bir iki hafta ertelenirse ertelenir. Ama muhakkak o ay içinde yapılır
ysmnabd iremaydmr hepatit B aşısı galiba benim oğlum da buğün 21 günlük oldu bizimde bir ay aşımız var ama bende korkuyorum ateş yapar diye ayrıca hava da çok sıcak o da etkiler diye üzülüyorum bakalım nolucak
Mhtp-61 iremaydmr hayır ilk ay asısı canlı ası olmadıgı için ates yapmaz demişti bize hemşire nitekim yapmadı da. 2. Aşı canlı aşı o yapıyor her cpcuğa da değil tabi.
oykuipek Birinci ay aşısı doğumda yapılan aşının ikinci dozu hemşire ateş yapmaz demişti ateş de yapmadı zaten. O aşıları ne kadar sıra ile yaptırırsanız o kadar güçlü ve dirençli olacaktır çocuğunuz aşıdan korkmayın
DevosMom iremaydmr ateş yapıyor diye aşı yaptırmamayı mı düşünüyorsunuz? Eğer öyle düşünüyorsanız önünüzde daha çok aşı var ve hepsinin ateş yapma ihtimali var maalesef. Büyüyünce yapılıyor olsaydı sizce aşı takvimini bu kadar erken oluştururlar mıydı? Aşıları ihmal etmeyin
iremaydmr DevosMom yok sadece kulaktan dolma bilgiler duydum burda bilgi amaçlı yazdım aşı karşıtı değilim önlem alma adına post yazdım
atabey777 iremaydmr tabi ki gününde yaptırmanız gerekiyor, ben yaptırdım hiçte ateş olmadı hepatit B öyle çok yan etkisi olan bir aşı değil huysuzluk bile olmadı. Şimdi ikinci ayimiz doldu ikinci ay aşılarını yaptırıcam