kuzeyys Kızlar bebekleriniz ne kadarlık ve kaç kilo ?? Biz 3.800 doğduk sütüm az olduğu için mama ile beslendik genelde ama memeye de tutuyorum sürekli. Şuan 2.5 aylığız 6.5 kiloyuz. Doktor fazla dedi ama durum bu şekilde sizlerde nasıl ??
szye kuzeyys zaten 4 e yakın doğmuş ayda bir kilo alsa böyle olur neye göre fazla acaba 2550 dogduu erken doğum 2 .ayında 4060 kilo şuan
gizemm01 kuzeyys 78 günlükken götürdüm doktora 61 cm ve 6108 gr ama doktor çok falan demedi ama 4 aylık ile uyumlu dedi
aysglsvgn 3250 doğdu şuan 4 aylık 60 cm 7 kilo 600gram banada sağlık ocağındaki hemsire fazla demişti anne sütü alıyo sadece napayım aç mı bırakayım çocuğumu🙄😂
Ruvdem kuzeyys Genelde bu tabloyu takip ettim ben . Benim oğlumda 3850 doğdu hastane çıkışı 3600 dü 2 ay 4 günlükken 5100 gramdı bana da az diyorlardı . Aynı mama ve anne sütü verdim sizin gibi . Bebeğiniz hala doğduğu persentilde ilerliyor bence bu normal ama size bir fırsat anne sütünü çoğaltabilirsiniz mamayı biraz daha kısarak emmesini sağlayabilirsiniz bu ara
livanurvealpinannesi61 kuzeyys sütünüz kilo aldırmıyormuydu ki mama başladınız. Mesela benim sütüm azdı ama kilo alıyordu doktor mama verme dedi. Anne sütü ile ayda 500 gr alıyorsa mama verilmez.
bahardg Benim bebeğim de 4 aylık 6.800 çıktı ve 1 ayda sadece 100 gram almış anlam veremedim hareketlenir bu ay ondan kilo almayabilir dedi ebe ama aklım kaldı
annebirkadin 2 aylık 4800 gr kız bebek. Hem meme hem mama gittik doğduğundan beri. Yeni yeni mamadan kesip memeye yoğunlaşıyorum. Sütüm bence yeterli ama iyi emmediğini hissedersem mama veriyorum. Verebildiğim kadar az mama verip bit dahaki ay kontrolde kilosuna bakacağım