Meraba tatlı anneler üç gün önce doğum yaptım şükür sütüm geldi ama aşırı derecede sertlik ve ağrı var uyuyamıyorum bile ağrıdan bu hep böyle mi olcak deneyimlemiş annelerden bilgi istiyorum çok zor gerçekten çok acılı bunun geçiceğini söyleyin bana 🙈
Serkanetin gögüslerini hemen sağmaya çalış boşalsınlar biraz yoksa dahada acı çekersin
Serkanetin yani ilk günlere oranla geçiyor benim kızım şimdi 2,5 aylık ben hala sabahları ve geceleri o acıyla uyanıyorum gündüzleri olmuyo 😅
Serkanetin canım 18 gün oldu doğum yapalı ilk başlarda sanki taş bağlamışlar gibi ağırdı hassastı ve şişti. İlerleyen günlerde memen yumuşuyor. Sonra o ağrı azalıyor emzirmediğin zamanlarda oluypr sadece. Hatta burda okumuştum göğsün terbiye okuyor diyorlar.
KuzeyinAnnesii boşaltıyorum ama ağrısı geçmiyo hiç 😒
Hiranur annelik zor 🙈
Serkanetin sagma aletin var mı eger sagrsan çok rahatlarsın bebeginin emme refleksi daha gelişmesiği için gögüslerini boşaltamıyo bu zamanla oluyo zamanla azalıyo ben ilk günlerimde çok sagdım şimdi 40 günlük oldu sadece düzenli içmedi zamanlarda çok uyudugunda o agrıyı hissediyorum
topraaakveannesiii sağıyorum ama gece sağmadım uyanamadım yani bebeğim kuvezde gidip gelirken üşüttüm sanırım ateşim falan çıktı ama 5 gibi dayanamadım artık zar zor kalkıp sağdım ama ağrı geçmiyo
Serkanetin mastit olmuş olabilir misin üşütme değilde
Serkanetin muhtemelen mastit oldunuz
Esrelf benim de Doğum yapalı 21 gün oldu ilk günler taş gibi oluyodu şimdilerde sadece saati geçtiğinde şişiyo onun dışında durup dururken iğnelenme oluyo her iki göğsümde de ve sadece bebeğim emerken göğsüm süt üretiyo sanki Canım sende de öle mi
Hasret aynen öyle canım hatta ben sütüm çekiliyor sanmıştım
Benimde bır ay oldu bugün göğüslerin boşaltmama rağmen çok agrıyor elektrikleniyor ağırlaşıyor gibi özellikle göğüs ucundan başlıyor koltuk alıtına kadar olan kısma kadar devam ediyor agrım şuan bile kızımı emzirdim göğsüm boş çok agrıypr sadece sol göğsüm