Sulee_ 1 hafta oldu başlayalı son iki üç gündür altına kaçırıyor cisin geldi mi diye soruyorum hayır gelmedi diyor 5 dk sonra anne çişim geldi diyor bakıyorum az bisey ıslatmış oluyor büyük tuvaletinide bazen altına kaçırıyor tutmasını nasıl öğretmem gerekiyor acaba
tatlibiranneo Sulee_ gelmedi dediğinde hadi gidelim diyip bir şekilde götürün çünkü ben ne zaman oğluma çişin var mı diye sorsam hayir diyor bir gün evet dediğini durmadım hayır desene hadi gidelim diyorum götürüyorum yapıyor
beyoglu67 Sulee_ normal. Sürekli sormak gerekiyor Zamanla alışıyor Biz de 1,5 ay olacak başlayalı eğitime
Sulee_ Duygumom27 ekimde 3 yaşına girecek ilk günler tutuyordu diye düşünüyorum çünkü hiç islatmiyordu söylüyordu çişim geldi diye hemen yapıyordu şimdi az biseyde olsa kaciriyor bide söylemiyor ben sorunca hayır gelmedi diyor
Duygumom27 Sulee_ benim tavsiyem artık zorla götürmeyin az da olsa çişini tutmayı öğrendi o size söyleyecek ama gözünüz hep üstünde olucak. Bizim bugün 5. Gün. İlk gün ile dağ kadar fark var arada artık sadece çişin var mu diyorum yok diyor bırakıyorum . Varsa bile tutuyor bence . Tutmayacağı aşamaya gelince çiş diyor ve gidiyoruz tuvalete. Çözdük gibi darısı size inşallah
Sulee_ tatlibiranneo evet bende öyle yaptım ama bir kez yaptı tuvaletini onun dışında oturmak istemedi bağırdı çişim yok gelmedi diye zorlamadım zorlarsam dahada ters teper diye
Sedas00 Biz yaşamadık ama normal bir durum olduğunu duydum çevremde sabırlı olmakta iletişim halimde olmakta fayda var. Kızım normalde bezliyken söylerdi öylelikle başladık şimdi tutuyor mesela söylemiyo