baroayse En son 6 Mayıs’ta regl başlangıc,normalde düzenlidir ama bu ay hala regl olmadım hamile olma ihtimali var mı acaba
Atlasligunler baroayse test ne testi kan ise eğer hamile değilsinizdir. Evde yapılan test ise yanlış olma ihtimali var
Mrvln25 baroayse Regliniz hep düzenli günü gününe mıydı acaba ? Şuan bende bu durumdayım. En son 16 sında olmuştu öne gelerek olurum hep şimdi çoktan olmam lazımdi aslında ama hala olmadim. Korunuyordum da aslında
yaren317_ baroayse mevsimsel diye düşünüyorum bende aynı durumdayım çünkü geçen ayın 2 sinde oldum bir hafta sürdü ve hâlâ bu ay olmadım kan testine kadar herşeyi yaptım negatif çıkıyor kadın doğuma bilengittim korkudan ama gebelik yok şükür olurum diye bekliyorum 😂
Lalaaa yaren317_ baroayse Atlasligunler gamzes-26 kızlar benimde bu ay 8 gün gecikti korkuyorum ağrısı var hatta bugün çok şiddetli geldi ağrı ama kendisi yok birde benim mide bulantım oluyo regl zamanı sizin de oluyor mu
baroayse Mrvln25 düzenlidir normalde, olacak gibi oluyorum ama bakıyorum bişey yok ,bakalım hayirlisi
Mhtp-61 Bende de 13 gün gecikme oldu erken gebelik testi yaptım negatif normal test yaptım negatif ama yine olamadım en sonunda kan verdim negatif 16.gün gecikmeyle oldum çok şükür. Mevsimsel geçişe bağladım cünkü hiç böyle olmamıştım baya Bi ekşın oldu bana
Mrvln25 Mhtp-61 Regliniz hep normal düzende mi olurdu çünkü bende şuan bu durumdayım olmadım henuz korunuyoum da normalde beklediğim günde olurdum adetimi ama bu sefer olmadım testte henüz yapmadım
denized Canım bende 3 ay olmadım evde 4 kere test yaptım negatif çıktı hastaneye gittim kan testinde hamile olduğumu öğrendim bi kan testi yaptır derim
Mhtp-61 Mrvln25 doğum yaptım 50.günde ilk adetimi oldum sonra geciktim suan bebiş 3 aylık doğum sonrası düzensizlik de var tabi ama ondan önce hiç şaşmazdı baya bi tedirgin etti o yüzden bu durum beni.
Mrvln25 baroayse Bende de aynı durum var. Hep düzenli olurum. Karnım ağrıyor belim ağrıyor ama gelen giden yok. Hayırlısı olsun bakalım 🤷🏻♀️
Mrvln25 Mhtp-61 Haa anladım doğumdan sonra düzensizlikler olabiliyormuş bir defasında benimde başıma gelmişti bu durum. Ondan sonra hiç şaşmadi. 3.5 yaşında oğlum var benimde bakalım hayırlısı diyelim
Mrvln25 yaren317_ Anladım ay hayırlısı olsun inşallah. Yani bende araftayim çocuk istiyordum fakat cesaret edemiyordum ama prezervatifle de korunuyordum bilemiyorum artık rabbim neyi hayırlı görmüşse o olsun diyorum artık 🤲🏻
yaren317_ Lalaaa benim bu ay 12 gün geç oldum ve olana kadar bel ağrısı mide bulantısı halsizlik bütün belirtileri yaşadım nerdeyse kesin hamileyim diye günlerce korktum ama değilmişim 12 gün sonunda adet oldum adet öncesi de bu belirtiler olabiliyormuş
Lalaaa baroayse ay midem kötü iştahım yok karnımda belimde ağrı gelip gidiyo ama bu sefer bi kötü oldum