visnelitart aslanmother ben 28 gündür yapıyorum 2 gün emdi sonra yetmedi mama süt karışık besliyorum sağınca da anca 40-50 ml çıkıyor ama ne yapayım
aslanmother caganinannesiii benim bebeğimde 2 aylık kızlar sağ göğsüme göre sol gögsümde pompada çıkan süt miktarında azalma var elimle sıktığımda süt geliyor ama pompa çekmiyor sizce neden böyle oldu sizlerdede oluyor mu
visnelitart aslanmother benimde sütüm aşırı çıkmıyor mesela 30-40-50 şeklinde bazen 60 oluyor :/ sizin nasıl
visnelitart ygmrln ay maşallah sabrına valla ben daha 29 günlüğüm aynen geldiği kadar sen gibi sağacağım ama gerçekten zor
ygmrln aslanmother evet benim de sol göğsüm öyle pompa bittikten sonra süt gelmeyene kadar elimle sağıyorum
ygmrln aslanmother bi dönem çok iyi arttı ama şuan azalma var günlük 4 kere sağıyorum toplam 200 ml civarı çıkıyor önceden toplam 450 ml civarı çıkardı belki de ayı büyüdü ondan da olabilir bilmiyorum valla bilen varsa beni de aydınlatsın 😊
aslanmother ygmrln ilk başlarda ne sıklıkla sağdınız acaba ben tek başıma bakıyorum 15 günlükten itibaren bazen sağmaya fırsatım olmuyor açıkçası süt arttırıcı biseyler kullandınız mı
ygmrln aslanmother evet kullandım solgar b12 kullandım bi süre sonra bıraktım. Gündüz 3 saatte bir sağdım düzenli geceleri de uyandıkça ama yoruldum artık 4-5 saat arayla sağıyorum
ygmrln visnelitart çok zor yıprandım fazlasıyla yolun başındayken devlet hastanelerinde yada üniversite hastanelerinde emzirme danışmanları var destek alın sağarak çok zor çünkü
visnelitart aslanmother milletten dünya kadar çıkıyor anlamıyorum herseyi yiyip içiyorum 30 çıktı yine çıldırıcam :(