niloya94 Alttan muayene yani vajinal muayene olmaya korkuyorum.Sezeryandan sonra kanamam bitmedi 2,5 aydır.Alttan bakması zorunlu mu karından ultrasonda da görebilir mi
Dmt-01 niloya94 Tamamen doktora kalmış bişey ben doğumdan sonra çok sancı çekiyodum bi doktora gittim önce ultrasonla baktı sonra emin olmak için alttan muayene etmem lazım dedi kızımda dışarda ağlyıor ama öyle böyle değil yıkıy ortalığı resmen oyüzden istemedim.Neyse kan tahlili filan vermiştim sonuç için başka doktora gittim kimden randevu bulduysam yani o da alttan muayeneyi kabul etmemişssinz dedi direk not düşmüş yani ama sonuç için gittiğim doktorda ultrasonla baktı alttan bakmaya gerek yok dedi.Myom vardı bende doğumda almıştı doktor ama tekrarlamış
Dmt-01 niloya94 Yani bebekte rahimde büyüyor ve ultrasonla bakıyolar görülür tabiki ama bazı durumlarda ultrasonla bakarken emin olamıyorlar ve alttan bakmak zorunda kalabiliyolar
Dmt-01 niloya94 Tabi cnm ben istemedim benim kızım durmadığı içn istemedim oan ama çekiniyodumda ağrır filan diye söylersiniz alttan baakcak olursa zorla bakmazlar zaten