sleepnessnami 16 aylık geceleri yanıma alıyorum ama ortaya alıyorum düşer diye ki düşebilir dönüp duruyor çünkü kaç yaşından itibaren tek ve düşmeden yatabilirler
alinduhatg sleepnessnami 21 aylık halen yerde yatıyoruz çünkü çok dönüyor deli givi yatağı geziyor 😂😂
Isimsizzz sleepnessnami 29 aylık hala beşiğinde yada yerde yatıyor. Uyurken çok dönüyor. Uyku sersemi atar kendini aşağı 😊
MimarAnne0 sleepnessnami yatağı yoksa henüz ben 90*190 montessori yaptırdım korumalığı var o şekilde odasında tek yatabiliyor 3 aydır 14 aylıkken başladık şuan 18 olacak
Boncuk-anne sleepnessnami bebişe bağlı aslında benim oğlum hareket etmeden yatar genelde akşam nasıl koyarsam sabah öyle bulurum dar yerde bile yatsa düşmez uyurken bebekliğinden beri böyle
sleepnessnami MimarAnne0 anne yanı park beşikte yatıyor fermuarı açtım yerden en fazla 15 cm yüksek ama gece oradan bile uyku haliyle düşmüş düşme denmez ama monterssori alsam mı bilemiyorum kiracıyım kullanışlı olur mu
beyzzsenturkk_ sleepnessnami 17 aylık bi tarafı duvara diğer tarafı yastığa geliyor bi süredir düşmedi hiç😂😂
sleepnessnami beyzzsenturkk_ maşallah Allah korusun düşmesinler ama yastıktan bile geçiyor yani nasıl yapıyor çözemedim gece ben de uyumuyorum bu yüzden yer yatağında mümkün değil yatmıyor korkuyor
Kalkbircaykoy 3 yaşında hala yanlarına yastık koyuyorum gece de yer yatağında yatıyor Aşırı deli yatıyor
sleepnessnami Kalkbircaykoy ahh benim kızım yer yatağında yatmıyor koyduğum an anlayıp ağlıyor ortalığı birbirine katıyor yerde yatarsak da gece boyu benim üstümde yatıyor
Isimsizzz sleepnessnami kesinlikle riske atmaya hiç gerek yok. Çok şükür bu yaşına geldi bı kere yatak koltuk düşmedi. Yaptitmadim çünkü riske giremem. Bu satten sonra da girmeye gerek yok. He yanıma aldihim birlikte yattigimiz oluyor ama tek başına yatiramam henüz daha.
Boncuk-anne sleepnessnami amin canım. Deli yatmaz ama uyurken bile konuşur arada da kalkar oturur ama uyuyo gözler kapalı 😂😂
MimarAnne0 sleepnessnami bende kiracıyım inan oda çok rahat benim kafam da rahat yenidoğan bir oğlum daha var park beşiği ona kullanacağımız için yaptırdık bizde iyi ki yaptırmışız odası zaten vardı
sleepnessnami Isimsizzz evet haklısınız tek yatırmam zaten biz geceleri birlikte yatıyoruz ama ortamıza alıyorum mesela diğer yanıma almıyorum çünkü uyurum o da düşer biliyorum yere yastık da koyuyorum ama komodinlere çarpabilir
sleepnessnami Boncuk-anne bizim aramızda yatarken kalkıp bazanın başlığını tutuyor yatağın üzerinde yürüyor 😄 çok tuhaf benim minik
Boncuk-anne sleepnessnami yaaa yerimm 😂😂 o sırada uykudan sinir bozucu gelsede uzaktaki insana tatlı geliyor