poyrazayazg Kızlar 32 günlük bebeğimde doktor üfürüm olduğunu söyledi sıkıntılı bişey mi bilgisi olan var mı
Prensesin_Annesi_ poyrazayazg Benim kızımada 5 günlükken hafif üfürüm var genelde 1 yasına kadar geciyo istersen ni kardiyoleji doktoruna göster dediler baska 2 doktora daha götürdüm üfürüm falan yok bu cocukda dediler tabi siz içiniz rahat etmiycekse baska cocuk doktorlarına değilde cocuk kardiyolojiye bir götürün
wnihal poyrazayazg genelikle bebekler de duyuluyor sonradan geçiyor yine de kontrol ettirmek icin çocuk kardiyoloji sine götürün doktorunuz tekrar dan kontrol edince
arasardaannesi poyrazayazg bizımde vardı delık fln da vardı hatta ara ara kontrole götürdük bır yasında gectı cok şükür 4 yasında bıdaha kontrole getırın dedı sızınde öle olur ıns🌺
MimarAnne0 poyrazayazg benim de bebeğim 31 günlük canım doğduğunda üfürüm var dediler çocuk kardiyolojisine götürdük çok şükür önemli bir şey değilmiş zamanla düzelen bir şeymiş baya detaylı bakıldı
sophiegermain Bizde de ilk muayenelerde sanki üfürüm duydum demislerdi çocuk kardiyolojiye gösterin dediler, götürdük o da ayrintili bir sekilde kalbine ultrasonla bakti. Ekg de çekindi ama çok şükür temiz çıktı. Sizin de öyle çıkar inşallah endişelenmeyin
kizinaasikbiranne poyrazayazg Doğumda üfürüm varmış bende de sonra yeri kapanmayacak bir yerdeymiş ve ameliyat etmişler kızımda da üfürüm vardı ama 1 yaşında geçti şu an 1,5 yaşında