cananuluyer Bebeğim 16 günlük emziriyorum silikon uc ile. Gayet güzel her emzirme sonrası alt değişimi yapıyorum cişi mutlaka oluyor kaka da yapıyor. Lansinohun el pompsı var bazen sağım yapayım dedim emzirme biteli 1 saat oldu hiç çıkmadı sütüm. Çok üzüldüm. Ne yapmam gerekiyor. Bebeğim anne sütü almasa çiş yapmaz diye düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir? Siz ne yaptınız? Nasıl artar sütüm
Linaduygu cananuluyer bol yeşillik bol su ve mümkünse uyumak dinlenmek sağımı da ihmal etmemek. Tabi zaten gerekeni yapıyorsunuz bazen sizinle alakalı olmuyor bu durum stres yapmamaya çalışın yine de
Ygmrss Kuru incir, dere otu bende en çok süt arttiran yiyeceklerdi. Pompanizin lastiklerinde falan bir sorun olabilir mi, elinizle siktiginizda geliyor mu bi kontrol edebilirsiniz
cananuluyer Ygmrss evet geliyor. Cocuk emince agzının kenarından akıyor bazen . Ciş yapıyor sürekli yoksa doymaz aglar diyorum kendimce
elayyy cananuluyer zaten bebeğin emdiğini ve doyduğunu bu yöntemle anlıyoruz yani kısaca her şey yolunda 🙂
elayyy Canım ilk günler zaten süt çok az olur. Bebeğim mide kapasitesine göre yavaş yavaş süt artar. Bebeklerin çene yapıları makineye oranla daha güçlüdür ama anne memesini tam çekip tam boşaltabilirler ama makineler memeyi tam boşaltamıyor. Bütün emzirme danışmanları da makinede ki süte aldanmayın sütüm yok diye düşünmeyin makine bir çene kadar tam çekemez der. Birde bebeğin daha çok küçük hiç endişe etme zamanla gelir ki aymı süreci yaşamış biri olarak söylüyorum