sirinpatates Kızlar daha yazın başındayız cocugun her yeri isilik olmaya başladı ense boyun omuzlari bacakları birde kaşınıyor çizmiş her yerini çözüm yolu bulan var mı ne yapabiliriz. Akşamları sadece zibinla yatıyor gündüz sort üstünde askılı var ama yinede isilik oluyor fenistil jel önerdi doktor birde gül suyu duymuştum onu kullanmayı düşünüyorum kullanan var mı gül suyu ya da başka bir şeyler
Linaduygu sirinpatates maalesef sıcaklardan oluyor bende zıbın dışında bişey giydirmiyorum bide her gün öğle uykusundan sonra duş aldırıyorum gül suyunu da sıkıyorum sıcak bastıkça fısfıslı bir şişeye doldurdum hoşuna da gidiyor sıkarken zararı da yok başka çözüm varsa bende bekliyim
Linaduygu sirinpatates ben arada bulabilirsem doğal alıyorum oda her zaman stokta olmuyor esans gibi zaten bir kaç damla ile çoğaltılabilir minik şişede ama bulması zor genelde marketten alıyorum gül suyunu
sirinpatates Linaduygu evet dogal gül suyu renksiz oluyormuş galiba bildiğimiz gül suyu gibi pembe falan değil
karen26 Yakın zamanda bizimde başımıza geldi sıcaklardan dolayı bebeğimin bütün vücudu isilik oldu günde 3 4 kere duş aldırdım şampuan kullanmadan evin içinde sadece bezle durdu terlememesine özen gösterdim birde deniz suyu sürdüm vücuduna oda çok iyi geldi 2 gün sonunda baya azaldı iyiliklerini bunları deneyebilirsiniz