AEgemm Birdunyabircennetannesi camlara takıpan profil korumalıklar var çok da pahalı değiller ama sağlamlığını bilmiyorum daha bebeğim küçük karşı komşuda gördüm onlarda işe yaradı
PamukPrensesannesii Birdunyabircennetannesi yani benim yatak odamın camının önünde kızımın tırmanıpta ulaşabileceği hiçbir şey yok. O yüzden orayı hep açık tutarım. Sizde acaba cama ulaşabilecegi şeylerin yerini felan mi değiştirseniz. Eminim çok zordur. Bizde vantilatörle idare etmeye çalışıyoruz ama olmuyor. Camlar açık olmasına rağmen evin içi şuan 35° 🥵
Birdunyabircennetannesi PamukPrensesannesii Ulaşacağı bir şey yok Ama korkuyorum yani 3 yaşında Tabure getirir ne bileyim bisikleti var küçük onu çeker önüne vs diye korkuyorum yoksa uzanacağı bir şey yok camın önünde
Prensesin_Annesi_ Birdunyabircennetannesi Benim kızım 7 ay 21 günlük emekleme cabalarında suan için bir önemlem almadım bende burda bekliyim
ACISU myarenb görsel yüklemeyi tam bilmiyorum kusura bakmayın ama bu bı milyoncu tarzı olan heryerde var
sedaozan Birdunyabircennetannesi pencere ve kapıların yarım açılmasını sağlayan kilitlerden aldık. Geceleri öyle açık bırakıyoruz
ElisaMom_ Birdunyabircennetannesi canım bende korkutmak istemem seni ama mümkün mertebe açma yada bebeğin uyuduğu zaman hsvalandir,benim kuzenimin oğlu 5. Kattan düştü çamaşır iplerine takıla takıla toprağa çakıldı şükür bişey olmadı ama annesinin saniyelik yanından ayrılmasıyla oldu
ElisaMom_ smnbr o zaman yeni 1 yaşına girmişti,rabbim annesine babasına bağışladı çok şükür,teşekkür ederiz Bende çok korkuyorum böyle seyleri duydukça okudukça ama bi yerde de insan daha temkinli oluyor en azından
caylavyu Birdunyabircennetannesi Kesinlikle bende çok korkarım camdan. Havalandırmak için açıyorum sadece uyurken. Onun dışında klima açıyoruz. Bütçenize uygun klima bakabilirsiniz bence diğer türlü hep aklınız kalır malum havalar sıcak cam açmadan da durulmaz