papatya09_ Telefon ekranım kırıktı tamire gitti ekran degisti bu gün bi mesaj geldi öyle haberim oldu eğlendiğim kişiler rehberime geri gelmiş hemen de mesaj atmış eğlendiğim kişi
nescafebagimlisi NeclaLeylaCeydaOhnealaneala wpden birisini engellemiş , sonra tel bozulmuş tamire vermiş , tamirden geldiğinde engellenmiş kişilerin engelleri kalkmış , engellediği kişilerden birisi de mesaj atmış
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala papatya09_ bayramın gelmesiyle, engeli kaldırmanın, arasındaki bağı anlamaya çalışıyorum Bir saniye🤔🤷🏼♀️
nescafebagimlisi papatya09_ neyse her kimse kim , tekrar engelle olabiliyor telefon değiştirince falan da oluyor benimde başıma gelmişti 😅
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala nescafebagimlisi ahahhahq🤣 hiç güleceğim yoktu nescafebagimlisi anladım şimdi anladım :)))
nescafebagimlisi papatya09_ kişinin kim olduğuna bağlı vereceğin cevap yani , ama genel olarak şöyle birşey denilebilir “Engelini kaldırmamı mı bekledin?” diye birşey olabilir yani 😀
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala papatya09_ bayramla ne alaka, senin gibi Deliye her gün bayram de🤣 Ama kişinin kim olduğunu gerçekten çok merak ettim burada ben 😅
tatlibiranneo papatya09_ kapak değil ama açıkça söyle yani nasıl dört gözle beklemişsin engeli kaldirmami da hemen atladın de:)
Sarikuzumalp papatya09_ Bakalım beni takip ediyormusun diye bi engeli kaldırayım dedim saniyesinde yazdın demekki iyi takiptesin oltaya iyi geldin hadi iyi bayramlar de çat engelle 😂