nnoktaa Dün 5 ay 14 günlük oğlumun çamaşırlarını yıkadım kuruttum. Tatile gitmeden evvel giydirdiğim uzun kollu bodylere patikli altlara baktım.. Bir gün son kez giydi o üstlerini ama ben farketmedim.. Bi bakıyorum 3 aylık bodyleri. Ne kadar da minikmiş diyorum. Hüzün kapladı içimi. Siz ne hallerdesiniz? Koşturmacanın içinde farkediyor musunuz ne kadar da hızlı büyüdüklerini?
gecekusu_- nnoktaa dün kızımın bütün kışlıklarını kaldırıyordum yatağın altında bi valiz var açtım ve göz yaşım pıt 😥 ilk günkü giydiği günden bu güne kadar giydiği bütün kıyafetleri o valizde üstüne bir de fotoğraflara baktım oturdum ağladım 😥 ah zaman ne kadar da hızlı geçiyor daha dün 1 aylıkken şimdi 1.5 yaşında bak yine duygulandım 🥺 Rabbim evlatlarımızı korusun Rabbim evlatlarımıza uzun sağlıklı ömürler versin 🙏🏻😍
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala nnoktaa ahahha 🩵🥰ben kızıma her zaman soruyorum bunu. “Kızım sen daha dün doğmadın mı, büyüdün de ayağa mı kalkar oldun, büyüdün de uyanıp yanımıza mı gelir oldun, büyüdün de yemek yemeyemi çalışıyorsun… ” diyorum
Dedektifgadget nnoktaa fark ediyorum her küçüklerini kaldirdigimda benim kızımda 5 ay 10 günlük oldu masallah sübhanallah bebişlere 🥺🥺❤️ Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah
kerel nnoktaa ay ben buna sürekli ağlıyorum hatta daha hamileyken ay ay kıyafetleri ayarlarken çabuk büyücek doyamıcam çocuğuma diye ağlamıştım 😂
nnoktaa gecekusu_- NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Dedektifgadget Oğlum ilk doğduğunda pamuk oğlum akça pakça oğlum diye seviyordum. Yenidoğan fotoğraflarına bakıyorum. Ee bu çocuk karaymış 😂 şimdi kucağımda duran beyaz çocuk kim peki? Neyse ki bizler şanslıyız akıllı telefonlarımızla her anlarını fotoğraflayabiliyoruz 😅😍😍
aysenut_11 gecekusu_- Amin aminnnnn amin kimsenin evladını acısını göstermesin uzun ömürlü hayırlı bir evlat olurlar inş
AEgemm nnoktaa 1200 gramdan 9 kiloya geldik önceden çoraplarını şapkalarını bantla yapıştırıyorduk düşmesin diye tüm parmakları baş oarmağımın tek boğumu kadardı şimdi yüzüme alini koyup uyuyor🥹
Dedektifgadget nnoktaa evet canım çok şükür ay eltim bu çocuk kara olucak diyip duruyordu şuan kızım bembeyaz hoş esmer olsa idide çok severdim ayrım yapmıyorum ama bariz sarışın veya kumral olacak çocuguda esmer olacak demek ne bilim 🤣❤️
Birdunyabircennetannesi nnoktaa 2 kilo doğmuştu hatta daha da vermişti kilo Minicikti kucağımıza alırken korkuyorduk Nasıl büyür bu diyorduk Daha yeni 3 yaşına girdi Gözümün önünde büyüyor gözbebeğim 🥹
momeymen nnoktaa kilo ölçümü için bir aylıkken asm ye götürdük tartıda foto çekmiştik. Bir ay sonra tekrar kontrole gittik ve yine fotoğraf çektik. Dağlar var hemen gözlerim doldu nasıl fark etmedim. O halini özledim bile şimdiden
2boymommy nnoktaa Ilk oglumdan bütün bebeklik kiyafetlerini saklamistim ikinci oglumada giydirdim her nezaman abisinin kiyafetini giydirsem bi duygusallasiyordum abisinin giydigi zamanlar aklima geliyordu dünde dolabi düzenlerken elime kücük gelen kiyafetler geldi gözyasimi tutamadim 🥲 ne kadar zor olsada bir okadar özel ve güzel 😍 zaman gercekten cok hizli geciyor ❤️
ArvenMom nnoktaa erken doğum riskim vardı suyum geldi çok küçüktü doğduğunda 0 numara bez büyük geliyordu kıyafetleri olmuyordu biberon emzikleri ağzına büyüktü şimdi 14 aylık olmak üzere yürüyor konuşuyor ve ondan geriye kalan bir sürü kıyafeti kaldı anı kıyafetlerinin hiç birisini vermedim hatta ilk 0 numara bezini bile ayırdım ara da açıp bakarım 🥹💗
yanaklibebek nnoktaa ben bu kadar romantikleştiremiyorum😂 bebeğim neredeyse 7 aylık olacak ve ben her ayı iliklerime kadar yaşadım😂😂😂
[silindi] nnoktaa Ben her gün savaştan çıkmış gibi hissediyorum.. Her geçen gün her şeye daha çabuk ulaşıyor ve kullanım amaçlarını biliyor ve diyorumki. Vay beee büyüdü..
ikiaslanannesi nnoktaa Bir gün son kez giydi o üstlerini ama ben farketmedim Beni ağlatmaya hakkın yoktu 😢
DevosMom nnoktaa daha dün doğmuş gibi geliyor bana… Sonra bi bakıyorum koca gamzesini çıkara çıkara kahkaha atıyor 🥹
asrinhatasi nnoktaa bana da oğlum 5aylıkken hastanede emzirme odasındayken bir kadın 1aylık bebeği ile içeri girince onun çocuğu minicik benimki kocaman gelince dank etmişti 🥲
kaderbilge nnoktaa bazen telefonum da küçüklük daha yeni doğan resimlerine bakıyorum ne zaman büyüdü ne kadar değişti diyorum