bebitonunannesi_ İnsan vücudunun iltihap gibi kokmasının sebebi nedir?Kişinin boydan boya iltihap kokması?Ve ne denir o kişiye?
bebitonunannesi_ pasaklisinkukuli ben alıyorum ,sormadım başka kimseye .Ama herkes hissediyodur o kişiye yaklaşınca ,öyle tahmin ediyorum
bebitonunannesi_ Mnktrtaaa konuşunca daha çok o kpku geliyordu ama bedeninden de geliyo oturulmuyo yanına.Duş almamış olabilir mi?Ya da kıyafetler uzun süre üstünde kalınca?
[silindi] bebitonunannesi_ şeker hastası -böbrek yetmezliği ve diş etleri problemli olan insanlardan genelde o tür bir koku yayılır. Tabiki kişisel temizliğine önem veriyor diye kabul ederek cevapladım😚
designermoms bebitonunannesi_ mideniz bulanmasın ama göbeğinin ordan ya da bacak arası deniyor ya oralardan aşırı koku geliyor benim de çevremde var yanından geçemiyorum ekşi tuhaf bir koku oluyor 🤮
[silindi] bebitonunannesi_ böbrekleri ya da şeker durumu takip edilmeli. Kişilerin genelde bu tür kokuları kendileri pek rahatsız etmez çünkü normali olmuştur. Sanırım uyarmanızda yarar var.
bebitonunannesi_ [silindi] yaa! Yani kişisel temizliğine dikkat eden biri değil ,dedim ondan kokuyordur:(